Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

start loc

akadema

Öne çıkan mesajlar

herkeze iyi geceler dilerim arkadaşlar...
Sharda ilk girişteki çarın doğduğu noktayı deyiştirmek istiyorum ama bir türlü açılıştaki karakterlerin çıktıkları noktanın x..y..z şeklindeki kordınatı bulamıyorum acaba scrıpt/ klasöründeki hangi text ın ıcınde lutfen yardımcı olun rica ediyorum arkadaşlar hayati bir önem taşıyor minnettar olurum ...
herşey için teşekkür ederim yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum iyi geceler dilerim..
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere kullanıyorsan ( 55i için konuşuyorum diğerleri hakkında bilgim yok ) , koordinatlarını öğrenmek istediğin yerde durup .where yazarak öğrenebilirsin . Daha sonra başlangıç noktasını ayarlamak için spheretables.scp içerisinde o başlangıç yeri ayarları var oraya koordinatları yazarak ayarlayabilirsin ...

PS : Altında balon durduğu için söylüyorum , açtığın topic başlığı yanlış , sorununu açıklayıcı bir biçimde açmalısın bunun yanı sıra bu konu daha önceden sorulmuştu , yani bir şeyi sormadan önce arama yapmanı şiddetle tavsiye ederim ( forumun arama özelliğin kullanarak , sayfalarla cebelleşme yani :horace: )[signature][hline]"Haplo"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...