Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

start loc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkeze iyi geceler dilerim arkadaşlar...
Sharda ilk girişteki çarın doğduğu noktayı deyiştirmek istiyorum ama bir türlü açılıştaki karakterlerin çıktıkları noktanın x..y..z şeklindeki kordınatı bulamıyorum acaba scrıpt/ klasöründeki hangi text ın ıcınde lutfen yardımcı olun rica ediyorum arkadaşlar hayati bir önem taşıyor minnettar olurum ...
herşey için teşekkür ederim yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum iyi geceler dilerim..
Mesaj tarihi:
Sphere kullanıyorsan ( 55i için konuşuyorum diğerleri hakkında bilgim yok ) , koordinatlarını öğrenmek istediğin yerde durup .where yazarak öğrenebilirsin . Daha sonra başlangıç noktasını ayarlamak için spheretables.scp içerisinde o başlangıç yeri ayarları var oraya koordinatları yazarak ayarlayabilirsin ...

PS : Altında balon durduğu için söylüyorum , açtığın topic başlığı yanlış , sorununu açıklayıcı bir biçimde açmalısın bunun yanı sıra bu konu daha önceden sorulmuştu , yani bir şeyi sormadan önce arama yapmanı şiddetle tavsiye ederim ( forumun arama özelliğin kullanarak , sayfalarla cebelleşme yani :horace: )[signature][hline]"Haplo"
  • Yeni Oluştur...