eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Aynaya bakmak cesaret ister çünkü gerçeği gösterir, acı gerçeği yüzündeki umutsuzluğu, kafandaki soru işaretlerini, sevdiklerini, sana acı çektirenleri görürsün orada ve o lanet aynaya her bakışında umutsuzluğun daha da artar, soru işaretleri kalıcı olmaya başlar, sevdiklerini görürsün ama kavuşamazsın,çektiğin her acıyı düşünürken bir yenisi aklına gelir baktıkça çoğalır. Ayne hayattaki çöküşünü gösterir sana her özlem sorası akkan gözyaşlarından kalan izleri, her çektiğin acı sonrasındaki çağresiz bakışlarını, soru işaretlerinin arasında kayboluşunu görürsün orada ve sen bunların hayatın kendisi olduğunu anladığın an sıra ölüme gelir çünkü ayna hedefine ulaşmıştır ve sana hayatı yani seni öğretmiştir.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ama çok önemli bir şeyi unutuyorsun ayna bu saydığın zorlukların üstesinden geldiğinide gösterir...[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 işte bunun için sıra ölüme gelir ya zaten ölüm hayatın ödülü tüm zorlukları aşmanın sonunda verilen huzurdur. zamanın dolduğu anda yaşaman gereken herşeyi yaşayıp zorlukların üstesinden geldikten sora sıra ölüme gelir.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Yazı gerçekten güzel yalnız ben her zamanki gibi olumlu bakmaktan yanayım... Vicious un dediği gibi ayna her zaman zorlukları ve kötülükleri göstermez... Başarılar umutlar dostluklar sevgiler ve bunun yanında hayal kırıklıkları üzüntüler kötüler... hepsi birbirini tamamlar... sadece kötüleri görmeyin lütfen...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 beğenmeniz güzel ama olumlu yönden bakmak ayrı tabii[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpoilSport Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Denisss lennn....Aşık mısın yoksa??Saklıomsn benden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ayna gerçeğin değişimini gösterir. -bu imkansız...... -ne imkansız? Gerçek mi?[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: eagle_dnz, 02 Temmuz 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Aynaya bakmak cesaret ister çünkü gerçeği gösterir, acı gerçeği yüzündeki umutsuzluğu, kafandaki soru işaretlerini, sevdiklerini, sana acı çektirenleri görürsün orada ve o lanet aynaya her bakışında umutsuzluğun daha da artar, soru işaretleri kalıcı olmaya başlar, sevdiklerini görürsün ama kavuşamazsın,çektiğin her acıyı düşünürken bir yenisi aklına gelir baktıkça çoğalır. Ayne hayattaki çöküşünü gösterir sana her özlem sorası akkan gözyaşlarından kalan izleri, her çektiğin acı sonrasındaki çağresiz bakışlarını, soru işaretlerinin arasında kayboluşunu görürsün orada ve sen bunların hayatın kendisi olduğunu anladığın an sıra ölüme gelir çünkü ayna hedefine ulaşmıştır ve sana hayatı yani seni öğretmiştir. evt ayna bana her bı poku gosterdı,ogrettı.sımdı ısde hayatı anladım desem de ınanmayın tam anladıgım dedıgımde baska bısey cıkıyor.hayatı tamamen anlıyamassın bu yusden.öldugunde bıle...ben de daha yenı yenı anlamaya basladım hayatı.anlayınca yasması daha bı gusel oluyor :) said: SpoilSport, 21 Temmuz 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Denisss lennn....Aşık mısın yoksa??Saklıomsn benden:) biseyıde bilme be kızım :) maydanoz musun :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 satasma lan arkadaşıma :horace: [signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 22 Temmuz 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar