GM_Duncan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bazı arkadaşlar harggamerın haklı etiketini kullanma amaçlıı konu acılıyor bunlar dogru degıldır ............... plevel ugruna dost satmayan staff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Herşeyi gectimde,son cumleye hasta kaldım. Adam Tarihin en kral imzasını atmış. KRAL!:D[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Syn Duncan; Sizleri ve Hg'yi cok özledik.. Hg'yi Ownerimiz Owen e$liginde tekrar acar iseniz Cok minnettar oluruz. Arkanızda Baya seveniniz var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bu ne yaws resmi yazışmalar topici mi :) biraz gevşeyin rahat olun :) burası devlet dairesi değil :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yorum yok [no coment][signature][hline]Always Rammstein UltimaTR Sozlukten alıntıdır: yevaud, 2002-03-07 13:27 tarihinde "bp" konusundaki yorumu: british petrolun kısaltması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Owen olumlu bakiyor ise :) True[Union] Living for kamy0n [Bu mesaj sirplaya- tarafından 22 Temmuz 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_Duncan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hepinize selamlar owenla topiği yazar yazmaz görüştüm cumartesi detaylı görüşme yapacağz hepinize sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: GM_Duncan, 21 Temmuz 2004 22:52 tarihinde demiş ki: plevel ugruna dost satmayan staff. Bak güzel insan, ona buna laf batırmayı biliyosun da server paralıya geçerken olan olayları niye anlatmıyorsun. Bir tane HG Admin'i çıkıp anlatmadı, tabi player'lar da olayın görünmeyen yüzüyle hiç ilgilenmiyor. Bende bilmiyorum diyorsan olayları, o zaman öyle laf batırmayacaksın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 :) (: kötü batırmış..[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hg parali oldugundan sonra oynamaya basladim ama cok gzl serverdi nie kiapandi bide yeniden acilicakmi acilmasini isterim bir ds olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar