aelric Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 " Bu hareketi evde denemeyin! " Haftalar önceden aynı şehirde okuduğunuz kız arkadaşınızla farklı şehirlere gitmek üzere aynı güne onun biletini kendi otobüsünüzden bir saat önceye onu yolculamak için alın. Yolculuk günü uyuyakalıp onu saatlerce bekletip kendi otobüsünüze bile geç kalma tehlikesi yaşayın... Taze denendi etkili camışlıkta son nokta. " Bu hareketi evde denemeyin! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 daha iyisini yapabilirsin dostum.. bence kızı otobüs garında hiçmiş gibi bırakacaktın ve kız merak edip otobüse binmek yerine eve geldiğinde seni başka bir kızla basıcaktı.. sen de "anaaa sen ne yüzsüzmüşsün geri dönmezsin diye çorum otobüsüne bırakmıştım. e yine gelmişsin be.." diyecektin.. öbür kıza da "yüzsüz değil mi bu? insan bu kadar mı aşağılık olur ya değil mi şule?" diyecektin.. bak ben ona soğuma derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 buzdolabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Sokaga bırak su aralar direk sogur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sokakta beklediyse zaten soğumustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 "nutella yerim" said: buzdolabında Bunu demeye gelmiştim. Ya da bu havada dışarı da çıkarabilirsin pijamayla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben buna soğumam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ankara'da ise beklerken kesin soğumuştur epey. Hissedilen sıcaklık -10 derece çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 buzdolabında soğutulduktan sonra isteğe göre hindistan cevizi ve dondurmayla servis edilir. bon appetit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 pogodi said: ben buna soğumam tepkin ne olurdu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 soğuk espriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 pogodi said: ben buna soğumam ben demedim mi daha iyisi yapılabilir diye? benimkine soğumaz msın peki? soğumak ne kelime buz gibi olursun buz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ama çok tehlikeli dasaa seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 tehlike benim göbek adım bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dasaaa said: pogodi said: ben buna soğumam ben demedim mi daha iyisi yapılabilir diye? benimkine soğumaz msın peki? soğumak ne kelime buz gibi olursun buz! ahahahah bidaha çözülmem heralde @slickers bi süre trip atardım ama benim de yapabilceğim bişey olduğundan soğumazdım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 tabi burdaki bir süre denilen zaman 1 hafta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bu romantik yolcu etme olayları hiç bana göre değil.Servisi var zartı var zurtu var binsin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Abi bi de it gibi ağır bavul götürmüyolar mı yanlarında . Kendimi iyice hamal gibi hissediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Todesengel said: tabi burdaki bir süre denilen zaman 1 hafta falan yok ya dayanamam hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 aslında kendi düşen ağlamaz diyip bavulları kendi taşısın diyeceksin tabi.. kendi kendine giderlan otobüse işte! (verin lan gazı. ayıralım insanları da piyasada dolaşan kız sayısında artış olsun) yok lan aslında kafasına atıcaksın bavulları. sonra otobüsün kapısına kafasını tutucan, kapıyı bi açıp bi kapıycan kafasına.. pısssst pııııssst diye kapı vurup dursun.. sonra baygın yerde yatarken üzerine eski çizgifilmlerindeki kırmızı vale üniformalı, kafasında fes olan maymunu koyacaksın. dans edip duracak! maymunun videosunu bulamadım ama şöle bişi. http://farm3.static.flickr.com/2211/2078914203_40a50e7033_o.jpg bulan olursa sevinirim lan. eski çizgifilmlerde paso oynardı bunlar bahşiş için.. ah nerede eski günler be.. artık eskisi gibi maymun üretmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 O değilde iğrenç şeyler yazasım geldi buraya banlanırım diye korkuyorum o çirkin şeylerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Önce bi üniversiteyi kazanıyoruz.Daha sonra gittiğimiz o üniversitede bi kız arkadaş yapıyoruz.Güç bela kızın güvenini kazandıktan sonra kızla aynı evde yaşamaya başlayıp bi ilişkiyi sürdürüyoruz.. Gün geliyor kız arkadaştan soğuyoruz ve ayrılmak istiyoruz.Ancak üzülsün istemediğimiz için kız arkadaşımızın bizden soğumasını sağlamamız gerekiyor bunu ise yapmamız için http://images.gittigidiyor.com/2149/SIFIR-BUZDOLABI-SUPER-FIYAT-KACMAZZ__21499205_0.jpg şu tip bir buzdolabımız var ise kullanıyoruz yoksa kızın kapasitesine oranlayıp http://www.cimri.com/samsung-rt-45easw-no-frost-buzdolabi?ad=1 Buradan bir buzdolabı alıyoruz. Şimdi varolan buzdolabının içindeki rafları önce çıkartıyoruz ve saklıyoruz(çünkü kız arkadaş çakmasın olayı). Daha sonra kız arkadaşımıza dolaptan çikolata falan getirmesini söylüyoruz.Dolaba yönelen kız arkadaşımızın arkasından gidip eğilip dolaba baktığında ittiriyoruz ve kapağı kapatıyoruz. İçerden kapağı açmak için çaba göstermesine ise aldırış etmiyoruz çünkü biz erkekler onlardan daha güçlü olduğumuz için bi müddet kapağın arkasında karşı kuvvet olarak ittiriyoruz.Zaten o direncini kaybeder bi süre sonra ve size soğutulmuş bi kız arkadaş yaratıyoruz artık ayrılabilirsiniz.. Arkadaşlar işsizlikten yazmış olduğum birşey olup ufak tefek mantık hatasını görmezden gelirseniz ve küfretmezseniz beni sevmeye devam ederseniz sevinirim.iyi günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 beni kendinden soğuttun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 AHAHAHA SALAK UĞRAŞMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 salak değil o taaam mı! tartaryer salak değildir.. makine mühendisi sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar