Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaş nasıl soğutulur?

aelric

Öne çıkan mesajlar

" Bu hareketi evde denemeyin! "

Haftalar önceden aynı şehirde okuduğunuz kız arkadaşınızla farklı şehirlere gitmek üzere aynı güne onun biletini kendi otobüsünüzden bir saat önceye onu yolculamak için alın. Yolculuk günü uyuyakalıp onu saatlerce bekletip kendi otobüsünüze bile geç kalma tehlikesi yaşayın... Taze denendi etkili camışlıkta son nokta.

" Bu hareketi evde denemeyin! "
Sosyal ağlarda paylaş

daha iyisini yapabilirsin dostum.. bence kızı otobüs garında hiçmiş gibi bırakacaktın ve kız merak edip otobüse binmek yerine eve geldiğinde seni başka bir kızla basıcaktı.. sen de "anaaa sen ne yüzsüzmüşsün geri dönmezsin diye çorum otobüsüne bırakmıştım. e yine gelmişsin be.." diyecektin.. öbür kıza da "yüzsüz değil mi bu? insan bu kadar mı aşağılık olur ya değil mi şule?" diyecektin..

bak ben ona soğuma derdim
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

pogodi said:

ben buna soğumam

ben demedim mi daha iyisi yapılabilir diye?

benimkine soğumaz msın peki? soğumak ne kelime buz gibi olursun buz!

ahahahah bidaha çözülmem heralde

@slickers
bi süre trip atardım ama benim de yapabilceğim bişey olduğundan soğumazdım yani
Sosyal ağlarda paylaş

aslında kendi düşen ağlamaz diyip bavulları kendi taşısın diyeceksin tabi.. kendi kendine giderlan otobüse işte!
(verin lan gazı. ayıralım insanları da piyasada dolaşan kız sayısında artış olsun)
yok lan aslında kafasına atıcaksın bavulları. sonra otobüsün kapısına kafasını tutucan, kapıyı bi açıp bi kapıycan kafasına.. pısssst pııııssst diye kapı vurup dursun.. sonra baygın yerde yatarken üzerine eski çizgifilmlerindeki kırmızı vale üniformalı, kafasında fes olan maymunu koyacaksın. dans edip duracak!

maymunun videosunu bulamadım ama şöle bişi.
http://farm3.static.flickr.com/2211/2078914203_40a50e7033_o.jpg

bulan olursa sevinirim lan. eski çizgifilmlerde paso oynardı bunlar bahşiş için.. ah nerede eski günler be.. artık eskisi gibi maymun üretmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Önce bi üniversiteyi kazanıyoruz.Daha sonra gittiğimiz o üniversitede bi kız arkadaş yapıyoruz.Güç bela kızın güvenini kazandıktan sonra kızla aynı evde yaşamaya başlayıp bi ilişkiyi sürdürüyoruz..

Gün geliyor kız arkadaştan soğuyoruz ve ayrılmak istiyoruz.Ancak üzülsün istemediğimiz için kız arkadaşımızın bizden soğumasını sağlamamız gerekiyor bunu ise yapmamız için

http://images.gittigidiyor.com/2149/SIFIR-BUZDOLABI-SUPER-FIYAT-KACMAZZ__21499205_0.jpg

şu tip bir buzdolabımız var ise kullanıyoruz yoksa kızın kapasitesine oranlayıp

http://www.cimri.com/samsung-rt-45easw-no-frost-buzdolabi?ad=1

Buradan bir buzdolabı alıyoruz.

Şimdi varolan buzdolabının içindeki rafları önce çıkartıyoruz ve saklıyoruz(çünkü kız arkadaş çakmasın olayı). Daha sonra kız arkadaşımıza dolaptan çikolata falan getirmesini söylüyoruz.Dolaba yönelen kız arkadaşımızın arkasından gidip eğilip dolaba baktığında ittiriyoruz ve kapağı kapatıyoruz.

İçerden kapağı açmak için çaba göstermesine ise aldırış etmiyoruz çünkü biz erkekler onlardan daha güçlü olduğumuz için bi müddet kapağın arkasında karşı kuvvet olarak ittiriyoruz.Zaten o direncini kaybeder bi süre sonra ve size soğutulmuş bi kız arkadaş yaratıyoruz artık ayrılabilirsiniz..

Arkadaşlar işsizlikten yazmış olduğum birşey olup ufak tefek mantık hatasını görmezden gelirseniz ve küfretmezseniz beni sevmeye devam ederseniz sevinirim.iyi günler dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...