Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 A super-quiet, hover-capable aircraft design, NASA's experimental one-man Puffin could show just how much electric propulsion can transform our ideas of flight. It looks like nothing less than a flying suit or a jet pack with a cockpit. On the ground, the Puffin is designed to stand on its tail, which splits into four legs to help serve as landing gear. As a pilot prepares to take off, flaps on the wings would tilt to deflect air from the 2.3-meter-wide propeller rotors upward, keeping the plane on the ground until it was ready to fly and preventing errant gusts from tipping it over. The Puffin would rise, hover and then lean over to fly horizontally, with the pilot lying prone as if in a glider. When landing, the extending spring legs would support the 3.7-meter-long, 4.1-meter-wingspan craft, which is designed with carbon-fiber composites to weigh in at 135 kilograms, not including 45 kilograms of rechargeable lithium phosphate batteries. devamı http://www.youtube.com/watch?v=rhpPhvWvLgk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 afferin adam olsunlar.. bakın 6ocakta ne demişiz: dasaaa said: 2saatim neyle geçti? fotokopi almaya teeeeeeeeeeee karşıya gittim. makine bozuk servis gelicek akşama. 3-4saat sonra gelseniz dediler.. karşıdan geliyorum, tel vereyim dedim ve tel.i verdim tabi.. neyse süper sinirli halde eve geldim.. karnım da aç.. 2tantuni söyledim. çabuk gelsin diye.. kesin tansiyonum falan çıkmıştır sinirden. 2saatin boşa gitmesi budur işte... hayır bundan sonrası zamana falan değil, lafım sana bilimadamı. evet seninle konuşuyorum beyaz önlüklü dörtgöz. bre andaval nerede uçan otomobiller? nerede teleportasyon? ginger rezilliğinden beri ne yaptınız bana bi anlatsana sen? yok efendim şimdi LHC var diye başlama o söze, ağzını burnunu kırarım, stephen hawking gibi kalırsın öle.. BANANE ULAN LHC'den!! yok efendim zöttrök parçacığı varmıymış yokmuymuş.. var arkadaşım.. biz yaptık var o parçacık. şimdi düttürük projenizi kapatın, tası tarağı toplayıp uçan otomobil, kişisel jetpack gibi işe yarıyacak buluşlar üzerinde çalışmaya başlayın.. ne bokumuza yarayacak LHC bizim yahu! onu çarpıştıramadınız zaten bre basiretsizler! yok orası bozulmuş yok burası ısınmış yok martı ekmek atmışmış.. atmayın bilimadamları atmayın! din kardeşiyiz şurada! gerçi din kardeşi de değiliz sizin çoğunuzla ya.. neyse.. ee hah buldum. önce insan olun insan! paraları LHC'ye gömüp işe yaramaz şeyler üzerinde çalışacağınıza adam gibi bişiler bulun sizi gidi küçük brüksel lahanası tarlası kafalılar siziiii.. bittiniz olm siz.. ilk gördüğüm lab elbiseli adama dalıcam bugün. dur lan tantunim geldi.. cidden önce işe yarar şeyleri bulsunlar bu aptallar.. ikinci dünya savaşından beri bi tane seri üretilebilecek kişisel uçan ulaşım aracı yapamamaları komedidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kisisel ucan ulasim aracinin trafigini kontrol etmek icin kasmaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bırak ya bu ayakları! desene direk teknoloji karşıtıyım.. dedemler de matbaayı istememişti diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 teknolojinin karsiti degilim de, sonuclari dusunulmeden salmazlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bu olmamış jetgillerdeki gibi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 uçarken penguene konarken m. jackson'a benziyo. hem uçarken boynu tutulur adamın böyle. yüzüstü yatarak tv izlemek gibi meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hadi akila hadi.. yeme bizi ciğerim.. yok o değil de her vtol gibi bu da çıkmaz zaten.. :( sonunda kişisel diye ben yapıcam bi tane kendime. boğaza çakılıp ölücem ama adım hezarfen gibi unutulmayacak! birgün insanlar uçacaklar! BİR GÜN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 45 kiloluk batarya paketiyle sadece ve sadece 80 kilometre gidebiliyormuş. Batarya teknolojisi gelişmedikçe bu iş yalan hacı. Li-Ion bir de bataryası. Amma pahalıdır ha. 45 kilo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 olm zaten trde olmaz, aracı aldığı gibi akp merkez binasına hiaaa! diye dalanlar; sevmediği tipleri pervaneye bağlayıp uçanlar, önce yunanistana ordanda avrupaya uçup uçup kaçanlar falan, cık yane. anca belki askeri kullanımı olabilir ama isminin bi değişmesi lazım, puffin ne lan, hellfire, blazer falan gibi şeyler olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 puffin bir kustur sozunden donen mustur http://clubearth.files.wordpress.com/2008/03/puffin1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 askeri maskeri bilmem.. çıksın alıcam bi tane.. insanlığın yüce tarihinde yaptığı yüce ulaşım aracına bak, araba! ulan trafikte eziyet çekiyor millet ona rağmen "hey ben arabaları çok seviyorum!" falan tribi yapıyorlar. bre adamcağız, bu havada dahi anan ağlıyor o zavallı teknolojin ile. dahası otomatik vites bile standart hale gelememiş. eski usül bi manivela ile çarkları ayırıp kapatarak vites atıyorsun en basitinden. tırt teknolojinin önde gideni işte. yok abi dünyadaki teknoloji çok geri. yeni şeylerin sayısı çok az. farklı ürün görmeyeli dünya herhalde 3 decade geçti.. belki shuttlelar... gerçi onlar da o kadar arıza yapıyor ve sorun çıkartıyorlar ki soyuz devam ederken bunlar kenara çekiliyor işte.. bilim adamları bişi bulmuyor! atm bilimadamı istemiyoruz! gidin bişiler bulun be! aa aaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 aquila said: kisisel ucan ulasim aracinin trafigini kontrol etmek icin kasmaz kimse. yaparlar bi süper bilgisayar, dünyadaki bütün kişisel uçan zamanzingoların trafiğini ordan kontrol ederler. kaldı ki yeteri kadar yaygınlaşırsa böyle bir ulaşım şekli, elinde tutmak için böyle bir gücü kıyar paraya çeşitli kurumlar. biz göremeyiz ama herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musayilmaz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Madem yaptınız aile boyu yapın şunuda ekonomik olsun. :D Puffin kazaları falan da olur trafik yapmak imkansız gibi bişe. Hepsi kıyamet alametleri bunların.Kıyamet vakti yakındır hacı. xD Havada batarya bitmeside ayrı bi konu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 çok kötü bişey yapmışlar lan nasa adına ben utandım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 havada batarya bitio harbi komik olur bakiosun böle depo 0 a yaklaşmış olsun bu 30 km daha gider falan diosun sonra yolda aşşa düşüp ölüosun ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Puffin diye araç ismimi olur ya, delikanlı adama ters bu olmaz binilmez buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mr. Garrison'ın tasarladığı şu araç bile daha iyi olabilir. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 7 yaşımdayken bilim ve tekniğe gönderdiğim uçan araba projemi babamla annem postaya verselerdi şimdiye yapılmış olacaktı uçan araba.. altına hava kompressörü koyduydum kıçına da roket takmıştım enerjinin korunumu falan da bilmiyorsun zaten dedim çıkış noktalarına da rüzgar gülü koyarım kendi kendini şarj eder öyle gider demiştim.. ciddiye alınmadım bilime küstüm. küsmesem ben yapıcaktım bak hala uğraşıp duruyorlar peheeey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 fiziği bitirem düz ufo yapıcam sırayla binecez merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aquila said: puffin bir kustur sozunden donen mustur http://clubearth.files.wordpress.com/2008/03/puffin1.jpg ne guzel bi kus o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar