-d1s0rder- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bu lanet olası meret evdeki Win2000 Professional makinamda çok iyi çalı$ıyor ama Web Serverim olan makinamda çalı$mayarak Injection vb. benzeri programların kullanılmasına resmen yardımcı oluyor. Daha önce bu problemle kar$ıla$an varsa lütfen bi bilgilendirsin benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 rc4 kullan yada rc3[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 2000 olan makinada web server kur ;)[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -d1s0rder- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Faust2k, 21 Temmuz 2004 13:26 tarihinde demiş ki: 2000 olan makinada web server kur ;) ne alaka olduğunu anlatabilecek biri varsa helal olsun diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 web serverın olan makina nedir? oraya neden kuruyosun? evo dll her sistemde calısıyo su ana kadar ben öle biliyorum ya da.. spheresvr.exe ye hex edit çekmek kosulu ile[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere Evolation - İllahlah dedirtti. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 2000 olan makinada web server kur ;)[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-d1s0rder- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Faust2k, 21 Temmuz 2004 13:26 tarihinde demiş ki: 2000 olan makinada web server kur ;) ne alaka olduğunu anlatabilecek biri varsa helal olsun diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 web serverın olan makina nedir? oraya neden kuruyosun? evo dll her sistemde calısıyo su ana kadar ben öle biliyorum ya da.. spheresvr.exe ye hex edit çekmek kosulu ile[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar