elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bir kaç şarkı kaydetme girişiminde bulunmak istiyorum ama bateri olsun istemiyorum. Var mı böyle aklınıza gelen güzel grunge veya alternatif parçalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Yegane Tenacious D parçaları. :) Kickapoo ya da Tribute mesela. http://www.youtube.com/watch?v=jf-mA8J93Bg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 şarkı güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Nutshell demesin kimse bu arada lütfen. Abi o şarkı iyi güzel de, çok severiz Jack Black'i de, o sesi nasıl çıkartalım biz. Rockbandde easy oynarken bile yakalayamıyoruz adamın tonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Alternatif olarak Radiohead parçaları. Creep, Street Spirit, Karma Police, No Surprises. Daha klasik istersen Eric Clapton - Layla, Lynyrd Skynyrd - Simple Man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi şu film çok iyidi ya. müzikleri aşırı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nutshell'i kimse kavırlamasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bende gitardaki sweep pickinglerin piyanoda veya keyboardda çalan adam/grup arıyorum. klasik müzikten daha çok rock ezgilerine sahip. ilk olarak vitalij kuprij - symphony v diyebilirim. jason becker - serrena da olur galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 grunge istiyosan nirvanadan başlican işe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 nutshell dediginiz hangi sarki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Alice in Chains - Nutshell. Çaldık da çok güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mithr said: bende gitardaki sweep pickinglerin piyanoda veya keyboardda çalan adam/grup arıyorum. klasik müzikten daha çok rock ezgilerine sahip. ilk olarak vitalij kuprij - symphony v diyebilirim. jason becker - serrena da olur galiba mistheria alex argento jens johansson shadow gallery ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar