dunno Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 harika! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 offf yaaaaa kabul ediyo bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mum_Chamber said: kabul ediyo bi de evet bu polisin de kullandigi bi yontem (farkinda olmadan belki) insani bu kadar zorlarsan "ya bu ya bu" dersen onlar birini secer, sonra yavas yavas yaptigina da inanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 avukat yokken verdigin ifaden pek gecerli sayilmiyor, o yuzden polisin yaptigi pek sikinti degil. avukatin gelince ifadeni istedigin gibi degistiriyorsun.. ama cocugun "evet abi, telefon yanindaydi" demesi super. hani gercekten adami oldurmus de, polis israr edince itiraf ediyormus gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=104347216256062&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Linkler ölmüş gene diriltiyim: http://www.youtube.com/watch?v=CJMpuwWFG9g Ben daha yeni izliyorum. Facebookta bir arkadaş paylaşmış. Çok gaddarca ama gülmekten yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bir de amerikada bir radyo istasyonu buldum sırf telefon işletmesi üzerine.. sabah akşam onları yayınlıyolar. adı da radio prank.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar