Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 iptal olsun lan haftaya efsane geri döneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çanak antenin konumu kuruluşundan itibaren sakat. ucu ucuna çekiyor, rüzgar/yağmur/kar vs. durumlarında banko gidiyor yayın. kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 umarım izleyebilirsin de adam gibi takım görürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gol atan kazanır abi bu maçı... alt bu maç kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben de her hafta onun hissiyle ekran karşısına geçiyorum galatasaray maçlarında ama kısmet olmadı bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Top nerde abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Jo'ya CSKA günlerini hatırlatsa şu karlı ortam ne güzel olacak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Listedeki kadro da fena değil aslında, defans bloku ideal en azından. Bir forvet bir de Barış'ın veya Sarp'ın yerine Appiah kıvamı MC-DMC lazım işte. Ha Elano, Uğur falan sağ kanadı batırırsa bilemem tabii ama kağıt üstünde iyi kadro ve Gs alır maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 DoruK said: umarım izleyebilirsin de adam gibi takım görürsün :) gerçekten antep iyi takım kurdu 2. yarıya. rahat alırlar maçı.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Caner alışkın tabi bu havalara nasıl oynuyo baksana haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 penaltı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bişi sorucam acaba çok mu saçmalıcam bilmiyorum ama şimdi bu kar yağışı olan günlerde kar için özel yüzey sürtünmesi fazla toplar kullanılabilir mi? bu toplar zaten normalde de çok fazla kayıyor ya ondan şey ettim :) ofh çok saçmaladım... bu arada arda koşamıyor bu havada sanki düşücem diye korkuyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 arda gibi oyunu çalıma endeksli adamlar iş yapmaz bole maçlarda. keita falan gibi bi adam mesela cok iş yapabilir. ayakta kalır çümkü. ben ardayı oynatmazdım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bu arada lucas çok iyi bi adam abi.. topları devamlı ortasahayla buluşturma çabası var , topu oyuna çok iyi sokuyor.. servet gibi sadece top kesmeye dayalı bir adamın yanına iyi gitmiş valla.. helal olsun yönetime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 leo franco hoşgeldin dedi neill'e ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya şu faulleri nasıl veriyorlar büyük takımlara ceza sahası etrafında bjk fb gs hepsine aynı valla acıyorum diğer kulüplere. niye sırf ben konuşuyorum bu topicte?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ben gülmüyorum ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sen hariç herkesin mesajı gizlerim o zaman görürsün gülmeyi=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu kırmızı kart çok belliydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Aha attı herifi... lol ilk sarı kart çok saçmaydı abi ahahahahha allah belanı versin demiş abi adam yuh!!! oha lan neler diyolar abi maçta hakemlere ahahahah!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gelmedi görüntü bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ulan kışın maç izlemek çile oldu gerizekalı federasyon yüzünden. 2 sene önce kışın sarı topla oynatıyorlardı, bu sene pembeye çevirmişler. ulan kışın görüş için kıpkırmızı topla oynanır. 2 senedir herkes sövüyor karda futbol oynandığı zaman, federasyondan bir kişi halledemedi şu top işini. allah belanı versin federasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 biri fenerasyon mu dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Abi şaka gibi inanamıyorum ya... "Allah belanı versin" diyor adam.. faulün babasını yapmışlar adama , robotmu abi bu allah belanı versin diyince atıcaksın? şu havada şu sahada mücadele ediyorsun.. yazık günah lan. Anladık şimdi neden bu kadar yapılmasını istediklerini bu maçın dicem gülüceksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar