Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Galatasaray - G.Antepspor Saat: 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Listedeki kadro da fena değil aslında, defans bloku ideal en azından. Bir forvet bir de Barış'ın veya Sarp'ın yerine Appiah kıvamı MC-DMC lazım işte. Ha Elano, Uğur falan sağ kanadı batırırsa bilemem tabii ama kağıt üstünde iyi kadro ve Gs alır maçı.
Mesaj tarihi:
bişi sorucam acaba çok mu saçmalıcam bilmiyorum ama şimdi bu kar yağışı olan günlerde kar için özel yüzey sürtünmesi fazla toplar kullanılabilir mi? bu toplar zaten normalde de çok fazla kayıyor ya ondan şey ettim :) ofh çok saçmaladım...

bu arada arda koşamıyor bu havada sanki düşücem diye korkuyor gibi
Mesaj tarihi:
arda gibi oyunu çalıma endeksli adamlar iş yapmaz bole maçlarda. keita falan gibi bi adam mesela cok iş yapabilir. ayakta kalır çümkü. ben ardayı oynatmazdım bile.
Mesaj tarihi:
Bu arada lucas çok iyi bi adam abi.. topları devamlı ortasahayla buluşturma çabası var , topu oyuna çok iyi sokuyor.. servet gibi sadece top kesmeye dayalı bir adamın yanına iyi gitmiş valla.. helal olsun yönetime..
Mesaj tarihi:
ya şu faulleri nasıl veriyorlar büyük takımlara ceza sahası etrafında bjk fb gs hepsine aynı valla acıyorum diğer kulüplere.

niye sırf ben konuşuyorum bu topicte??
Mesaj tarihi:
Aha attı herifi... lol ilk sarı kart çok saçmaydı abi ahahahahha

allah belanı versin demiş abi adam yuh!!! oha lan neler diyolar abi maçta hakemlere ahahahah!!!
Mesaj tarihi:
ulan kışın maç izlemek çile oldu gerizekalı federasyon yüzünden. 2 sene önce kışın sarı topla oynatıyorlardı, bu sene pembeye çevirmişler. ulan kışın görüş için kıpkırmızı topla oynanır. 2 senedir herkes sövüyor karda futbol oynandığı zaman, federasyondan bir kişi halledemedi şu top işini. allah belanı versin federasyon
Mesaj tarihi:
Abi şaka gibi inanamıyorum ya... "Allah belanı versin" diyor adam.. faulün babasını yapmışlar adama , robotmu abi bu allah belanı versin diyince atıcaksın? şu havada şu sahada mücadele ediyorsun.. yazık günah lan. Anladık şimdi neden bu kadar yapılmasını istediklerini bu maçın dicem gülüceksiniz..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...