MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 tutan insan modeli bkz ben=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Saygı duyuyorum abi :D Ama afyonum patlamamış paticiğe bakayım diyorum ilk gördüğüm şey hıncal. E böyle de uyanılmaz ki ayıp yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 haha sen aslında hala uyuyosun ve bunların hepsi bi kabus. bence bi cimcir kendini=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nileppezdel said: Harry Kewell ne trollmüşün arkadaş. Hala aynı şekilde yazıyorsun yani hakkaten tam Hıncal'sın. Arda'nın penaltıyı orada Nonda'ya attırması ve Nonda'ya moral vermeye çalışması çok doğruydu. Galatasaray büyük hedefleri olan bir kulüp, derbi kazanınca şampiyon oldu, şampiyon olunca şampiyonlar ligini aldı sanan takımlarla karşılaştıramazsınız. Avrupa hedefi daima ligin önünde olan bir kulübn avrupa maçlarında oynayabilecek tek forvetine avrupa maçlarından önce moral vermek şarttır. Bunu 22 yaşındaki kaptanımız görebiliyor ve çok da iyi bir kaptanlık sergiliyor. 0-0 olması fark etmez, hem adamın kendine güveni var rkaip on kişiyken tek kaleye dönmüşken maç atarız diye düşünmüştür, hem de avrupa hedefi daha önemlidir. Varsın şu maçta puan kaybedelim, Nonda moralli olur da iyi oynarsa Avrupada bir üst tur şansımız olabilir. Ayrıca Arda sonrasında asist yaparak maçı bir yerde kurtardı yine. ... evet çok haklısın, bütün bu söylediklerini ancak 22 yaşında omuzlarına büyük sorumluluk yüklenmiş genç ve toy bir delikanlı düşünür, amma ve lakin büyükler küçüklerinin bu hatalarını gördüğünde hemen önlem almalıdır. Nondanın sezon başından beri ve geçen sezonlarda yaptıkları ortada, bana göre takıma hiçbir artı değer katmadığı gibi el freni gibi oyunu da yavaşlatıyor ve aksatıyor. ben çok hazırlık maçı da izledim ve keyif aldım. henüz Türkiyede final görmemiş onlarca takım var iken hala avrupada tur atlamak ve bir üst tura geçmek ise bütün amaç bu noktada ayrılıyoruz seninle. tabiki avrupa arenasında başarılı olmayı Türkiye liginden çok bende isterim, ama şunu da unutma bir kaç sene önce Avrupa şampiyonu olan Yunanistanın oynadığı oyunu kimseye keyif vermemişti Ekran başında milyonlara eziyet ederek maç ve kupa kazanmak ise seni tatmin eden sana cümlelerimin birşeyler ifade edeceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Noyanh said: ya gülüp geçiyodum normalde ama .. yok arda ve çetesi yok reykard bilmiyor falan hiç düşünmüyosun demi ben tv den izliyorum da bu adam elano yu cıkarırken belki bişey biliyordur da cıkarmıstır . keyif veren futbol nedir ya . ? barcelona ee orda ki futbol bir guardiolanın eseri mi . adam bile konusurken basarıda reykard ında rolü var dio sen kalkmış burda bunak futbol adamı futbolu bilmiyor diye şuursuzca eleştriyorsun . kaldı ki futbol otoritesi değilsin birşey değilsin rıdvan konuşur bi şekilde adama saygı duyarsın görmüş geçirmiş bir bildiği vardır diye . galatasaray ayrıca dün o hava koşullarında cok da güzel top oynadı bence nonda gibi yeteneksiz çakma zenci biri yerine forvetimiz olsaydı daha 2 inci dakika 1-0 öne geçiyorduk . neyse ben tersimden kalkmışım harbi muhattap almıycam seni olmuyor böle durduk yere futbol gibi bir konuda dünyayı kurtaracak adam moduna girip wot falan döşüoz holy yle atışırım fener topiğinde daha iyi valla . hem nondanın bir faydası olmadığını söylüyor, hemde Elanoyu çıkarmasının bir sebebi olduğunu düşünüyorsan ya henüz uyanmamışsındır ya da beynin ile ellerin ayrı tellerden çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 elano'nun böbreriğin taş varmış, ntvsporda yazı geçti demin. belki ondan çıkarmıştır. o değil heri şu yazılarını herhangi bir gazeteye göndersen spor yazarı olabilirsin çok sever bizim medyamız senin gibi olay yaratmayı seven yazarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Nilep gibi birinin Harrykewell'a falan laf ettiğini troll dediğini görmek komedi olmuş lol Arkandayız Ceyar, doğru bildiğin yolda ilerle sen biz seviyoz yazılarını! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 1-0 bitti 3 puanı aldık kitliyorum, diğer başlıklarda devam etmeyin birbirinizle tartışmaya, ona buna laf atmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar