harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 achtel, yazdıklarını ya iki okumamışsın, ya da iyi anlamamışsın bak şöyle söyleyeyim sana ; maçtan sonra reykard efendi diyor ki " aslında bizim takımda penaltı atışlarını kimin kullanacağı maçtan önce bellidir, ama orada arda arkadaşına jest yaptı " şimdi sen masum bir taraftar olarak diyorsun ki " ne olacak canım gayet insani bir davranış ", evet sana hak veriyorum, gayet insani ve hatta zaman zaman yapılması gereken bir hareket. ama yanlış olan şu ; böylesine zor şartlarda oynanan bir maçta, böylesine kısır pozisyon imkanı doğarken, ve böylesine takımla ilişkisi bitmiş bir adama daha neyin ikramını neden ve hangi zihniyetle yapıyorsun ? sonra Galatasaray senin babanın takımı mı ? orada kıçı donan on binlerce adam gol beklerken sen noncağının gönlünü mü yapacaksın ? kim verdi sana bu hakkı ? nedir bu şımarıklık ve ağalık ? tabi maçı 1-0 almış olmamız bu gerçeklerin dillenmesine engel olabilir, ama ben her zaman gördüğümü skora bakmadan yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Nonda şuan kötü olabilir ama bu takıma çok şey verdi bugüne kadar. Yapılan ufak bir jest bu kadar büyütülmemeli. Ve yani penaltı atışı bu herkes kaçırabilir, dünyanın en büyük oyuncuları penaltı kaçırıyor Nonda kaçırmış nedir yani? Elano kullansaydı atıcağı %100 müydü sanki? Birde işin şu yanı var takımının sözleşmeli bir futbolcusu var ve sen bu adamın psikolojisini o kadar bozmuşsun ki adam penaltıyı köşeye vurmaya korkar hale gelmiş dümdüz ortaya vuruyor ki dışarı atma şansı olmasın. Golcülerin psikolojisi kırılgan olur moralleri çok etkiler oynadıkları futbolu. Aynı Guiza şuan 20 golde de olabilirdi mesela ama adam bir kere kaybetti kendine güvenini artık ne yapsa toparlanamıyor çünkü korkarak vuruyor topa. Arda bu takımın kaptanı ve bu tarz kararlar vermek onun sorumluluğunda. Sana göre yanlış karar vermiş olabilir bana göre de o penaltıyı Nonda kullanmamalıydı,ama maçtan sonra soyunma odasında Nonda'nın yüzünü sen görmüyorsun Arda ve takım arkadaşları görüyor. O soyunma odasında herkes futbolcu, herkes Nonda'nın neler yaşadığını az buçuk biliyor kimsenin ya bizim emeğimizi yedin Nonda diye düşündüğünü zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Elano ingilterede oynadığı süre boyunca tek penaltı kaçırmamış durumda bir oyuncu. Böyle bir adam dururken, maç 0 - 0 yerler buz vb. Nondanın gönlü olsun diye ona penaltı attırmak aptallıktır. Dün ben maç esnasında anladım olayın Ardadan kaynaklı olduğunu ve küfür etmeye başladım zaten. Hani takım önde olur anlarımda... Neyseki 3 puanı aldıkta Fenerin ki gibi şampiyonluğa mal olan bir yanlış penaltıcı seçimi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ya yapmayın Terry kaç kere penaltı kaçırmıştı gitti final maçında kaçırdı... Kimler ne penaltılar kaçırdı yani Elano'nun veya başka birinin de kaçırmayacağı öyle %100 değil hani. Ama dediğim gibi bana göre de doğru karar değildir o penaltıyı Nonda'nın atması çünkü ben Nonda'nın moralini umursamam 3 puanı golü umursarım. ama takımın içindeysen o mekanikleri bizzat yaşıyorsan bazı şeyler farklı olabilir diyorum sadece. Hele ki unutmayın eğer avrupa liginde oynayabilicek bi forvet alamazsak yarın sahada yine Nonda'yı görücez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sevgili achtel, yazımın başında da söyledim, ardanın insani duygularına kimsenin diyecek hiçbirşeyi olamaz ama burada durum farklı... bunlar profosyonel futbolcular, para alırken " ya benim arkadaş az alıyor benim paradan kesip biraz ona verin " diyor mu ??? O soğuk ve ayazda takımını yanlız bırakmayan, kıçı donan, ekran karşısında terleyen, heyecanlanan milyonlarca insan dururken bir tek nondanın gönlü olsun diye böyle bir kritik karar veremez, başında teknik adam olsa VERDİRMEZ !!! orası ardanın nondanın ya da reykardın takımı, klubü değil, orası GALATASARAY, herkes HADDİNİ BİLECEK !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nondanın forvet oynadığı bir takım seyretmektense forvetsiz oynayan bir takım seyretmeyi tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Bide penaltıyı kaçırmak var kaçırmak var. Köşeye vurursun kaleci çıkarır, ulan derim olur böyle durumlar. Ama üstüne vurursan ve kaleci çıkarırsa, onu 15 yaşındaki adamda öyle vurur. Bence biraz lakayıt bi penaltı atışıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nonda penaltı kaçırmadı ki.. aman atmasna nolcak dedi ve dümdüz vurdu yahu adam. az havalandır hadi ortaya atıyorsan da falan yok yerden kalkmadı top dümdüz ki kaleci köşeye uçtuğu halde ayağına geldi top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 harrykewell said: nondanın forvet oynadığı bir takım seyretmektense forvetsiz oynayan bir takım seyretmeyi tercih ederim... Biraz kavram karmaşası olmuş. Nonda forvet oynarken zaten forvetsiz bi takım seyretmiş oluyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 harrykewell a title falan verdiniz de adam sinir bozuyor sölim ben küfür edicem sonunda yörünge dışı kalıcam o olcak . td lük kariyerini bir kenara bırakarak reykard la neskens in futlbolcu olarak oynadığı maç kadar maç izlemiş olma olasılığı bile düşük olan bir adamın çömez falan demesi zoruma gidiyor artık eglenmiyorum basta egleniyor da olsam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Eheheh sakin abi. Kewell gidince o da gidicekmiş zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Noyanh said: ... td lük kariyerini bir kenara bırakarak reykard la neskens in futlbolcu olarak oynadığı maç kadar maç izlemiş olma olasılığı bile düşük olan bir adamın çömez falan demesi zoruma gidiyor artık eglenmiyorum basta egleniyor da olsam . bunu hiçbir zaman bir gösterge olarak ortaya koymam ama en fanatik fenerli rıdvan dilmen bile " Galatasaray reykarda rağmen maçı kazandı " diyorsa, Elano oyundan çıkarken o ayazda takımı yanlız bırakmayan onbinlerce taraftar " oo ooooo oooo Elanoooooo " diye tempo tutuyorsa, karşımdaki adamın kariyeri ne olursa olsun ben o adamın futbol bilgi ve zekasından şüphe ederim, hatta şüphe bile etmem, direk sıfırı basar geçerim... P.S : çömez yanlış tabir olmuş, zira reykard yaşını başını almış bir adam, onun yerine " bunak futbol adamı " desek daha doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Harry kimi getirelim mutlu olucan ? hehe komik deyip geçiceksin böyle dedi mi abicim adam :) neden sinirini bozuyorsun. Bunlar klasik öneri getirmeden eleştirmek için eleştiren adamlar. gerek yok bunlara zaten. Hani dünyada iyi teknik direktör dediğin kimler en azından onları söylesende ? yada sana mı versinler takımı Harry ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Harry statta mıydın? Ha bence değildin o yüzden atıp tutma yani stattaki insanlar hakkında^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 benim futbol ile tüm ilişkim keyif almak olduğu için bana göre en iyi teknik direktör bana ekran karşısında en keyif veren oyunu oynatandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Kim o mesela bi örnek ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 takımların futbol ile ilişkiside başarılı olmak olduğu için onlar içinde başarılı td en iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 mokoko ; bana başarıyı tanımlar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ligde tepedesin,avrupa liginde gruptan lider çıkmışsın,türkiye kupasında gruptan lider çıkmışsın henüz başarı olarak gösterilicek bişey yoksa da tam olarak başarısızlık denebilicek bişey de göremiyorum ben açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hayır td gelir gelmez sihirli değnekle takımı değiştircek mi yani? çok saçma konuşuyosunuz ya. gs bence doğru yolda mantıklı işler yapılıyor. sırf bok atmak için rijkaard gibi bi adamı eleştirmeyelim. sana uzaktan böyle geliyor olabilir. ve evet kim mesela sana göre iyi teknik direktör?(hıncaljr'a soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 harrykewell said: mokoko ; bana başarıyı tanımlar mısın ? başarı kupadır. takımın kupa kazanınca sokaklara dökülür, sevinirsin. iyi oyun oynayınca değil. kaldı ki senin eleştirdiğin adam rijkaard. güzel futbola hayatını adamış herif lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Harry Kewell ne trollmüşün arkadaş. Hala aynı şekilde yazıyorsun yani hakkaten tam Hıncal'sın. Arda'nın penaltıyı orada Nonda'ya attırması ve Nonda'ya moral vermeye çalışması çok doğruydu. Galatasaray büyük hedefleri olan bir kulüp, derbi kazanınca şampiyon oldu, şampiyon olunca şampiyonlar ligini aldı sanan takımlarla karşılaştıramazsınız. Avrupa hedefi daima ligin önünde olan bir kulübn avrupa maçlarında oynayabilecek tek forvetine avrupa maçlarından önce moral vermek şarttır. Bunu 22 yaşındaki kaptanımız görebiliyor ve çok da iyi bir kaptanlık sergiliyor. 0-0 olması fark etmez, hem adamın kendine güveni var rkaip on kişiyken tek kaleye dönmüşken maç atarız diye düşünmüştür, hem de avrupa hedefi daha önemlidir. Varsın şu maçta puan kaybedelim, Nonda moralli olur da iyi oynarsa Avrupada bir üst tur şansımız olabilir. Ayrıca Arda sonrasında asist yaparak maçı bir yerde kurtardı yine. Ama hıncal uluç gibi futbol mantığınla galatasaryın hedeflerini küçültüyorsun. Tıpkı hıncal gibi sen de Galatasaray'ı olduğundan küçük görüyorsun ya da göstermeye çalışıyorsun. Yeter yani. O kulüp Galatasaray ve herkes hadini bilecek doğru söylüyorsun. O yüzden haddini bil, küçültme Galatasaray'ı da hedeflerini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ya gülüp geçiyodum normalde ama .. yok arda ve çetesi yok reykard bilmiyor falan hiç düşünmüyosun demi ben tv den izliyorum da bu adam elano yu cıkarırken belki bişey biliyordur da cıkarmıstır . keyif veren futbol nedir ya . ? barcelona ee orda ki futbol bir guardiolanın eseri mi . adam bile konusurken basarıda reykard ında rolü var dio sen kalkmış burda bunak futbol adamı futbolu bilmiyor diye şuursuzca eleştriyorsun . kaldı ki futbol otoritesi değilsin birşey değilsin rıdvan konuşur bi şekilde adama saygı duyarsın görmüş geçirmiş bir bildiği vardır diye . galatasaray ayrıca dün o hava koşullarında cok da güzel top oynadı bence nonda gibi yeteneksiz çakma zenci biri yerine forvetimiz olsaydı daha 2 inci dakika 1-0 öne geçiyorduk . neyse ben tersimden kalkmışım harbi muhattap almıycam seni olmuyor böle durduk yere futbol gibi bir konuda dünyayı kurtaracak adam moduna girip wot falan döşüoz holy yle atışırım fener topiğinde daha iyi valla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi çok uzun yazıyosunuz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Adam bizi nerd rage'e sokuyo wot döşüyoruz napalım =D Aslında muhattap olmamak lazım ama insan tutamıyor ki kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar