Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 adını hatırlamadıgım bir film vardı cok deigsik ve güzel gelmisti adını biliyosanız lütfen paylasın kabaca film söyle biseydi : yabancı bir filmidi...bir adam avukat gibi biseydi sanırsam ofisinden bir adamla cok samimi oluyodu onla yemek yiolardı oglen kahve iciyolardı falan vs biseydi sonra ikisinin kullandıgı telefonda aynıydı nokia 8800 bir gün otururken gene telefonu yanlıslıkla karıstırıyolardı alıp gidiyolardı öbür adamda iş icin yurtdısına cıkacaktı dolayısıyla telefonları deghismis oluyolardı öbür adamın telefonu baslıyodu gece calmaya sex klubu gibi biseye uyeydi sürekli kızlar arıyodu bu gece müsaitmisin falan diye adamada tatlı geliyodu heralde bunlar gece otelde kalmaya baslıyodu kızlarla sonra kızların bitanesine asık oluyodu ve hic bisey yapmadan otelde onla uyuyodu sabah uyandıgında kız yanında yoktu kendiside yerde yatıyodu ve basında kan vardı baskada hic bi yerde bir iz yoktu polisler geliyodu otel sahibi müdürü geliyodu siz tek geldiniz gece falan diyodu yanında kız olmadıgını iddaa ediyodu cok degisik bir filmdi burdan sonrasında uyuya kalmıstım lütfen bunu bulun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?11,2978378 Hayır bi de sticky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gormedim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Across the Hall olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar