varlok Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 http://imaletyoufinish.com/wp-content/uploads/2010/01/20070406conan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 jimmy fallon bazen komik ya. metin yazarına bakar olay. fakat hiçbiri bir conan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 fallon'ın yaptığı tek güzel şey neil young taklidi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Conan'ın tipi yeter ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Conan muhteşem bir insan ya. Gerçekten bambaşka yani. O her türlü reyting alır, hele kendi saatinde yaparsa. Eski şovuyla aynı konseptle ve aynı saatte devam ederse zaten gittiği kanala servet kazandırır, bu yüzden peşindedir herkes. Canım benim. I'm with Coco too <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Dane Cook un bi stadyumda 16k kisiye verdigi bi stand up ini izlemistim..yuvarlak bi alanda saga sola kosturarak yaptigi bi show..harikaydi ya aglatmisti adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 19 ocak bölümünü izledimde öldüm gülmekten. süpriz misafir, ve "its cost network alot of money when we play zeppelin" dediği yerde bittim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 şimdi bu adamların hepsinin şovlarının, gösterildiğinin biyerde toplandığı bi site vardır ama ben bilmiyorum. bilen varsa çok maklube geçer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 conan akar ya. ama jay leno'yu da seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar