tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ayakkabı alışverişi gazına geldim , malum türkiyede bulunmuyor air jordan , dunk menşeli modeller.. böyle bi siteye denk geldim ama bir anda tavsiye falan olamdan alışveriş yapıp heveslenmek istemiyorum. var mıdır burdan alışveriş eden , edeni tanıyan , ayakkabıyı gören eden? imitasyon gönderiyolar orası belli de , çok kötü gözükmüyor sanki :) http://www.fuzionkicks.com/index.php?p=product&id=23&parent=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bunlar anca süs olur giyilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 şu çok tatlıymış http://www.fuzionkicks.com/index.php?p=product&id=377&parent=28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 footlocker'a git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 site o kadar kötü duruyor ki, hiç alışveriş yapılabilecek bir güven vermedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 footlocker nasıldır yaptın mı hiç alışveriş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Istınye Parkta Magaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 www.skatewarehouse.com 6 7 yıldır burdan alıyorum ayakkabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Geçen footlocker'dan alışveriş yaptım. Size tracking falan da veriyorlar. 30 günde geldi. Yeni sipariş daha verdim o dün Türkiye'ye giriş yapmış, 13-15 Ağustos gibi elime ulaşır. Bu da 20 gün ediyor. Ortalama süre bu yani. Asıl sorun 25 dolar olan shipping, 40 dolara çıkmış durumda. ( paket içeriğine göre daha da artabiliyor) Bu yüzden mantıklı değil çok istediğiniz bir ürün yoksa. Ama benim Boyner'de çok beğenip, XL'ı kalmayan Nobody Trains To Lose tshirt'üne falan takarsanız, burdaki sezon satış fiyatı ile aynı paraya geliyor kabaca. Yeni kargo parası ile 2-3 ürün aynı anda alırsanız ancak çıkıyor parası diyebilirim tabi. Jordan Spiz'ike Collage Tee - Men's (White/Silver/Varsity Red) Jordan Legacy Spiz'ike Short - Men's (White/Varsity Red/Black) + (Black/White/White) Nike Nobody Trains To Lose Tee - Men's (varsity royal) Nike Confident Tee - Men's (white) isteyen footlocker.com da search'e yazıp baksın. Burada olmayan süper modeller diye biliyorum hepsini. (1 nike hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bu yazdıklarınız gibi spor ayakkabı satan siteler hariç önerebileceğiniz bir site varmı (türkiye kargosu olmalı tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar