Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.fuzionkicks.com

tunch

Öne çıkan mesajlar

ayakkabı alışverişi gazına geldim , malum türkiyede bulunmuyor air jordan , dunk menşeli modeller..

böyle bi siteye denk geldim ama bir anda tavsiye falan olamdan alışveriş yapıp heveslenmek istemiyorum.

var mıdır burdan alışveriş eden , edeni tanıyan , ayakkabıyı gören eden? imitasyon gönderiyolar orası belli de , çok kötü gözükmüyor sanki :)

http://www.fuzionkicks.com/index.php?p=product&id=23&parent=1
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Geçen footlocker'dan alışveriş yaptım. Size tracking falan da veriyorlar. 30 günde geldi.

Yeni sipariş daha verdim o dün Türkiye'ye giriş yapmış, 13-15 Ağustos gibi elime ulaşır. Bu da 20 gün ediyor. Ortalama süre bu yani.

Asıl sorun 25 dolar olan shipping, 40 dolara çıkmış durumda. ( paket içeriğine göre daha da artabiliyor) Bu yüzden mantıklı değil çok istediğiniz bir ürün yoksa.

Ama benim Boyner'de çok beğenip, XL'ı kalmayan Nobody Trains To Lose tshirt'üne falan takarsanız, burdaki sezon satış fiyatı ile aynı paraya geliyor kabaca. Yeni kargo parası ile 2-3 ürün aynı anda alırsanız ancak çıkıyor parası diyebilirim tabi.

Jordan Spiz'ike Collage Tee - Men's (White/Silver/Varsity Red)
Jordan Legacy Spiz'ike Short - Men's (White/Varsity Red/Black) + (Black/White/White)
Nike Nobody Trains To Lose Tee - Men's (varsity royal)
Nike Confident Tee - Men's (white)

isteyen footlocker.com da search'e yazıp baksın. Burada olmayan süper modeller diye biliyorum hepsini. (1 nike hariç)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...