Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 görüntü sarı tonlarında şu anda. dün gece bilgisayarda hiçbir sorun yoktu. kablosu vidalı değildi yalnız, gece bir kere çıkmıştı kazayla. nette baktığım kadarıyla kablodan kaynaklanır gibi çözümler var. yarımcı olabilir misiniz nedir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Kablon oynamıştır, çıkar falan vidaları düzelt güzelce tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kablonun dişleri yamulmuş olabilir. dikkatlice düzelt onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 uzun süre kapalı tuttum, dediğin gibi düzelttim, kablonun duruşunu vs. uygun haline soktum. şu anda açtım görüntü normal mi sararmış hali mi anlıyamıyorum. gözüm alıştı herhalde ama düzgün gibi. hafif solukluk var yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 degauss yap arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar