Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaç mhz?

GM-Azrael

Öne çıkan mesajlar

amd 2.4'u overclock'la 3.2 yapan arkada$imin aletini gordukten sonra bende overclock'a karar verdim, yakinda alacagim Zalman fan'dan sonra kesinlikle overclock yapacagim. ben hayatimda ne p4'lerden o hizi gordum nede standart amd'lerden. eger overclock yapacaksaniz kesinlikle kasanizin standart sicakligi ortalama 25-30 derece arasinda olmasi lazim, bunu da yeni fan alarak yapacaksiniz, amd'nin standart fani ile yaparsaniz 1 haftaya hurdaya verirsiniz aleti.[signature][hline]bu yazdigim a$k degilse, ben hic yazmadim.
ya da hic kimse a$ik olmadi...
Sosyal ağlarda paylaş

AMD'nin en kötü olayı da yanması zaten.Yanmak derken bildiğiniz ateşten söz ediyorum.Kablo ve adsl varsa downloada bırakıp giderseniz eve gelince itfayeyle karşılaşabilirsiniz.Sağlam fan olmadan sakın yapmayın.Intelde aşırı ısınma durumunda kendini kapatan sistem var.AMD yapmamış nedense
Sosyal ağlarda paylaş

amd 3200 = Intel 3,2

AMD nin kendi saat hızına göre 2,4 e tekavül ediyor.,

Ne demek AMD nin ısınınca kapatma sistemi yok

ne saçma düşünce bu , amd yanarmış ?

haha
2 senedir makinam açık 30 dereece oda sıcaklığı neden yanmıyor _? üzerinde çok basit bir fan var , üretim hatası falan mı var acaba ?

AMD nin bütün anakartlarında standart ısınınca uyarma ve kapatma sistemi var.

Bir furyadır gidiyor satıcılar arasında yok efendim AMD ısınır yok AMD patlar

YALAN .. YALANN ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 20 Temmuz 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
amd 3200 = Intel 3,2

AMD nin kendi saat hızına göre 2,4 e tekavül ediyor.,

Ne demek AMD nin ısınınca kapatma sistemi yok

ne saçma düşünce bu , amd yanarmış ?

haha
2 senedir makinam açık 30 dereece oda sıcaklığı neden yanmıyor _? üzerinde çok basit bir fan var , üretim hatası falan mı var acaba ?

AMD nin bütün anakartlarında standart ısınınca uyarma ve kapatma sistemi var.

Bir furyadır gidiyor satıcılar arasında yok efendim AMD ısınır yok AMD patlar

YALAN .. YALANN ...

Eyvallah valla tam aradığım cevaplar :)
saolasın dillerin dert görmesin yani :)[signature][hline]Besmele çek...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Odrin, 20 Temmuz 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
AMD'nin en kötü olayı da yanması zaten.Yanmak derken bildiğiniz ateşten söz ediyorum.Kablo ve adsl varsa downloada bırakıp giderseniz eve gelince itfayeyle karşılaşabilirsiniz.Sağlam fan olmadan sakın yapmayın.Intelde aşırı ısınma durumunda kendini kapatan sistem var.AMD yapmamış nedense

röfle
bune abi paticik yazış rekoru :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

Amd ye ver aniden bi 20V yanmaz mı?
Overclocklarda sorun yanması değil. Bir işlemci ne kadar ısınırsa o kadar kilitlenir ve zorluk yaşar makina. Kısaca ne kadar soğuk o kadar hızlı.
Düşünün bakalım overclockta yanma riski yoksa neden biz zalman veya thermaltake gibi markalara paralar harcıyoruz.
Ben her hâlukarda size Zalman v7000 A-Cu bakır soğutucuyu öneririm. Overclock yapın yapmayın bu beni ilgilendirmez 2k rpm de çalışsa bile fanı kasamdan ses çıkmıyor. Ayrıca minimum 72 derece gören AMD Athlon 2600+ XP yi 38 dereceye indirdi.
Overın %5 kadarı tehlikesizdir. Gerisi tehlikeli kısma girer. Yanacak demiyorum bilgisayarınıza hasar verir.
Son olarak hangi parçanıza overclock yapacak olursanız elinizde güçlü bir psu bulunmalı.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
2000 de aldım
amd athlon 1800xp+
epox ddr anakart

uptime rekorum 18 gün
hava istde 35C ken ve 80 nem varken bile banamısın demedi vaktinde
fan coolermaster ama ufacık bişi ve deiştirmedim
ek fan da yok
zaten kasa içi fanda yok :)

aynı anda hem uo(3 client) hem medal of honor hem cs
11 int explorer
3 uoloop
winamp
norton
photoshop
flash mx
daha bissürü prog açtıgımda oldu
cpu:%100
ram:%80 kullanıma cıkardım[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

abi uptime ın AMD ile alakası yok , ama 18 gün yaptıysan kesin windowsta yaptı , nası yaptıysan söle bende yapayım .

Linux altında 1 ay açık bıraktım ben. Sora oyun için windowsa döndüm tabi , ama abartısız 2 senedir kapanmıyor bu makina , haa restart yiyormu ? yiyor , ama kapanmıyor .

durmadan ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

bendeki amd 2600+ (1.87 ghz) arkadaşımdaki p4 2.4'ten daha hızlı çalışıyo.

hz olarak daha yavaş olsa da işlemleri falan maintain edişi daha başarılı anladığım kadarıyla. zaten athlon XP win xp için design edildiğinden daha iyi performans elde ediyolar sanırım. ben de hayal kırıklığına uğramıştım 1.87 ghz olduğunu öğrendiğimde ama şu an son derece memnunum. (bi de radeon 9600xt'im de var, fıstık gibi çalışıyo alet.)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 22 Temmuz 2004 12:53 tarihinde demiş ki:
abi uptime ın AMD ile alakası yok , ama 18 gün yaptıysan kesin windowsta yaptı , nası yaptıysan söle bende yapayım .

Linux altında 1 ay açık bıraktım ben. Sora oyun için windowsa döndüm tabi , ama abartısız 2 senedir kapanmıyor bu makina , haa restart yiyormu ? yiyor , ama kapanmıyor .

durmadan ...

+1.
amd'nin yanma olayı eskidendi galiba. artık ben de hiç problem yaşamıyorum. sırf up olmasını bırak 3 gün OYUN açık bıraktım. (lineage 2)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...