GM-Azrael Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 AMD Athlon XP 3200 (512KB , 400MHz) box kaç mhz ile çalışıyo?(belki soru yanlış olabilir ama siz anladınız :) ) va pentium daki karşılığı nedir? ayrı bi soru daha Overlock olayını tavsiye ediyomusunuz? Amd ye overlock yaparsam aleti yakarmıyım ? :)[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 2.4 Ghz sanırım overclock kilitleri olsa gerek bide onların eğer ekstra cool bi coolerin var ise kilit kırma yöntemi ile azcık ucundan yap derdim ama biliosun amd fırın misalidir overclock tehlikeli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 overcloak a gerek yok arkadaşlar amd yi bu yüzden sevmiyorum. gerek yok bence bu hareketlere intel den sasmıcaksın neyse o işte alet özel tripleri yok[signature][hline]love her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 amd 2.4'u overclock'la 3.2 yapan arkada$imin aletini gordukten sonra bende overclock'a karar verdim, yakinda alacagim Zalman fan'dan sonra kesinlikle overclock yapacagim. ben hayatimda ne p4'lerden o hizi gordum nede standart amd'lerden. eger overclock yapacaksaniz kesinlikle kasanizin standart sicakligi ortalama 25-30 derece arasinda olmasi lazim, bunu da yeni fan alarak yapacaksiniz, amd'nin standart fani ile yaparsaniz 1 haftaya hurdaya verirsiniz aleti.[signature][hline]bu yazdigim a$k degilse, ben hic yazmadim. ya da hic kimse a$ik olmadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 AMD'nin en kötü olayı da yanması zaten.Yanmak derken bildiğiniz ateşten söz ediyorum.Kablo ve adsl varsa downloada bırakıp giderseniz eve gelince itfayeyle karşılaşabilirsiniz.Sağlam fan olmadan sakın yapmayın.Intelde aşırı ısınma durumunda kendini kapatan sistem var.AMD yapmamış nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Asus' un anakartlarında ısındığında bilgisayarı kapatan bir sistem(C.O.P. sanırım) var. Güzelde bir kasa oldumu ısınma problemi yaşamıyorsun. En azından ben yaşamadım. Hiç overclock yapmadığım için o konuda yorumda bulunamayacağım.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yani AMD 3200 2.4Ghz ilemi çalışıyo? yani Pentium 2.8 daha mı iyi? ben anlayamadım tam :( çünki biri 2.8Ghz biri 2.4Ghz hımm nasıl yani?[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 amd 3200 = Intel 3,2 AMD nin kendi saat hızına göre 2,4 e tekavül ediyor., Ne demek AMD nin ısınınca kapatma sistemi yok ne saçma düşünce bu , amd yanarmış ? haha 2 senedir makinam açık 30 dereece oda sıcaklığı neden yanmıyor _? üzerinde çok basit bir fan var , üretim hatası falan mı var acaba ? AMD nin bütün anakartlarında standart ısınınca uyarma ve kapatma sistemi var. Bir furyadır gidiyor satıcılar arasında yok efendim AMD ısınır yok AMD patlar YALAN .. YALANN ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Arkansis, 20 Temmuz 2004 19:34 tarihinde demiş ki: amd 3200 = Intel 3,2 AMD nin kendi saat hızına göre 2,4 e tekavül ediyor., Ne demek AMD nin ısınınca kapatma sistemi yok ne saçma düşünce bu , amd yanarmış ? haha 2 senedir makinam açık 30 dereece oda sıcaklığı neden yanmıyor _? üzerinde çok basit bir fan var , üretim hatası falan mı var acaba ? AMD nin bütün anakartlarında standart ısınınca uyarma ve kapatma sistemi var. Bir furyadır gidiyor satıcılar arasında yok efendim AMD ısınır yok AMD patlar YALAN .. YALANN ... Eyvallah valla tam aradığım cevaplar :) saolasın dillerin dert görmesin yani :)[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Odrin, 20 Temmuz 2004 17:57 tarihinde demiş ki: AMD'nin en kötü olayı da yanması zaten.Yanmak derken bildiğiniz ateşten söz ediyorum.Kablo ve adsl varsa downloada bırakıp giderseniz eve gelince itfayeyle karşılaşabilirsiniz.Sağlam fan olmadan sakın yapmayın.Intelde aşırı ısınma durumunda kendini kapatan sistem var.AMD yapmamış nedense röfle bune abi paticik yazış rekoru :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Amd ye ver aniden bi 20V yanmaz mı? Overclocklarda sorun yanması değil. Bir işlemci ne kadar ısınırsa o kadar kilitlenir ve zorluk yaşar makina. Kısaca ne kadar soğuk o kadar hızlı. Düşünün bakalım overclockta yanma riski yoksa neden biz zalman veya thermaltake gibi markalara paralar harcıyoruz. Ben her hâlukarda size Zalman v7000 A-Cu bakır soğutucuyu öneririm. Overclock yapın yapmayın bu beni ilgilendirmez 2k rpm de çalışsa bile fanı kasamdan ses çıkmıyor. Ayrıca minimum 72 derece gören AMD Athlon 2600+ XP yi 38 dereceye indirdi. Overın %5 kadarı tehlikesizdir. Gerisi tehlikeli kısma girer. Yanacak demiyorum bilgisayarınıza hasar verir. Son olarak hangi parçanıza overclock yapacak olursanız elinizde güçlü bir psu bulunmalı.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yazış falan değil.Umarım başınıza gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 2000 de aldım amd athlon 1800xp+ epox ddr anakart uptime rekorum 18 gün hava istde 35C ken ve 80 nem varken bile banamısın demedi vaktinde fan coolermaster ama ufacık bişi ve deiştirmedim ek fan da yok zaten kasa içi fanda yok :) aynı anda hem uo(3 client) hem medal of honor hem cs 11 int explorer 3 uoloop winamp norton photoshop flash mx daha bissürü prog açtıgımda oldu cpu:%100 ram:%80 kullanıma cıkardım[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ben de çok zorladım AMD yi server kurdum, rendering yaptım 2 gün sürdü, bana mısın demedi... olacağı varsa olur tabii ama AMD ye önyargıyla bakmak yersiz artık..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 abi uptime ın AMD ile alakası yok , ama 18 gün yaptıysan kesin windowsta yaptı , nası yaptıysan söle bende yapayım . Linux altında 1 ay açık bıraktım ben. Sora oyun için windowsa döndüm tabi , ama abartısız 2 senedir kapanmıyor bu makina , haa restart yiyormu ? yiyor , ama kapanmıyor . durmadan ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bendeki amd 2600+ (1.87 ghz) arkadaşımdaki p4 2.4'ten daha hızlı çalışıyo. hz olarak daha yavaş olsa da işlemleri falan maintain edişi daha başarılı anladığım kadarıyla. zaten athlon XP win xp için design edildiğinden daha iyi performans elde ediyolar sanırım. ben de hayal kırıklığına uğramıştım 1.87 ghz olduğunu öğrendiğimde ama şu an son derece memnunum. (bi de radeon 9600xt'im de var, fıstık gibi çalışıyo alet.)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Arkansis, 22 Temmuz 2004 12:53 tarihinde demiş ki: abi uptime ın AMD ile alakası yok , ama 18 gün yaptıysan kesin windowsta yaptı , nası yaptıysan söle bende yapayım . Linux altında 1 ay açık bıraktım ben. Sora oyun için windowsa döndüm tabi , ama abartısız 2 senedir kapanmıyor bu makina , haa restart yiyormu ? yiyor , ama kapanmıyor . durmadan ... +1. amd'nin yanma olayı eskidendi galiba. artık ben de hiç problem yaşamıyorum. sırf up olmasını bırak 3 gün OYUN açık bıraktım. (lineage 2)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar