Remus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bi program yuklerken elektrikler gitti ve program yarim kaldi tekrar install edeyim diyorum ama progran once eskisini uninstall etmem gerekiyor diyor ama eski program uninstall olmuyor. mauel olarak dosyalairn bi cogunu sildim fakat 3 tane dll dosyasi ve 1 exe dosyasi kaldi onlari silmeye calisinda yetkin yok diyor. Safe mode bile silemedim. Ben vista 64bit kullaniyorum su anda, bu dosyalari veya programi nasil kaldirim bi bilen varmidir. Google ettim ama yararli bi sey bulamadim simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 unlocker diye bisi war sil diyip restart atiyosun o siliyo unlocker olmasi lazim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 unlocker calismadi fakat onu arastiriken onun gibi bi program olan fileassassin diye bir sey buldum o calisti cok sagol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar