glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Beyler elimde; siyah, orj. Floydrose köprü ve kilitli, LA manyetik, dizilim:single humbucker single, bi ibanez s VE Fender 15 wt reverbl'ü anfi war ilgilenenlere duyrulur İstediim fiyat Ibanez S 450$ (bu arada japon malı olduuna dikkat çekerim) Fender Anfi: 100$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 gitar çok saglam arkadaşlar kaçırmayın derim.şahsen görmüş bulunmaktayım.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 2 siylede ilgilenirim fotoğraflarını koyarsan sevinirim. Bide en son ne yaparsın bunlara... Ps: Tekirdağ'dayım nasıl alıcaz?[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya pardon yazmayı unuttum anfi zaten satıldı bende gitarı satmaktan vazgeçtim çünkü kendime daha iyisini uygun fiyata bulamadım :) , ama gitar alcaksan bi arkadaşın gene ibanez rx'i war istersen onunla bi konuşıyım ?[signature][hline]Fight Until We Die!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar