taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 arkadaslar client loginkeylerini editledikten sonra bi de spheresvr.exe yi de aynı sekilde keyleri editlioruz. ben keyleri editliorum bikac karakterini değiştiriorum. fakat account yazar yazmaz "some problem with origin" hatası verio. nebulanın loginkeylerini inceledim ona benzer yaptım bu sefer serverı görüo serverı seçtikten sonra karakter ekranına gelirken aynı hatayı verio acaba bu 2 adımlı mı nedir bunun aslı biri yardım etsin lütfen.. çıldırdım..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bilgisizliğimi bağisla ama loginkey ne ya?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 servera clientın versionunu tanıtan şifreler[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 sizin serverda injectiona nasıl bir korumavar ? ben nebulanınkinden bahsediorum 203 clienttaki orjinal loginkeyi değiştiriolar spheresvr.exeden de değiştiriolar spherela client birbirini tanıo giriolar.. olay bu hex editle yapabilrsiniz. client 203c 1. loginkey: CDB7BB2D 2. loginkey: 7F5EC9A3 orjinalleri bunlar..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Hmm Login key diyince katıstırdım sorry su ENCRYTPT yani :)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ben sadece client i değiştirdim bu arada sphere a dokunmadım giriliyor.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 İstersen client imi paylasayım seninle[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 nasıl oluyor programla mı? yoksa başka bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 amacin saglam bir jump bulup, anti-injection yapmak mi? :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Jayz, 29 July 2003 13:30 tarihinde demiş ki: amacin saglam bir jump bulup, anti-injection yapmak mi? :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer yok ölesine takılcam tabi o olm yardım etsene :D hiç yoktan iidir sanki sizin serverda farklı bişi war :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ha bu arada bu loginkey'lerinde bir siniri var, yani hepsini bilen bir ki$i ne kadar degi$sende degi$, gene kirar :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: TaZmAnYaK, 29 July 2003 13:43 tarihinde demiş ki: said: Jayz, 29 July 2003 13:30 tarihinde demiş ki: amacin saglam bir jump bulup, anti-injection yapmak mi? :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer yok ölesine takılcam tabi o olm yardım etsene :D hiç yoktan iidir sanki sizin serverda farklı bişi war :D[hline]ICQ: 4435695 haha bende saglam jump'lar vardi ama onlarida kirdilar yakin zaman icinde :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer [Bu mesaj Jayz tarafından 29 July 2003 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 kırmaları önemli değil örn: nebula her gün kırıolar adamlar yeni key koyuyo :D mantıgını orensem sunun kırıldıkca değiştiririm zaten kimse ugrasmaz benim shardımla :) o ayrı ehe[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: TaZmAnYaK, 29 July 2003 13:48 tarihinde demiş ki: kırmaları önemli değil örn: nebula her gün kırıolar adamlar yeni key koyuyo :D mantıgını orensem sunun kırıldıkca değiştiririm zaten kimse ugrasmaz benim shardımla :) o ayrı ehe[hline]ICQ: 4435695 cok basit, eger x x ise, z z ise, gir, degilse girme :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hiçbişey yok orda bi onceki nbl clientı için dll var :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 sizin serverın clientı nasıl? loginkey le injection koruması yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Olm ya o fikri bende düşündüm jayz doğru dio bilen adam kırar runuo kökten çözüm bulmuş :)[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=40240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronqueror Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Clientinkini değiştirip serverinkini değiştirmememe rağmen oyuna giriyor, evo yüklü ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abii 1 sene önceki konuyu upladın farkındamısın ?[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Cehennem.Org Hayatın Akışı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Lol :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 eskiler ah eskiler... orda nasil yapilir yaf bu diyenlerin serverina şimdi başka hiç bir clientle girilmior :) paticik rlz diyorum ben buna..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 1 sene önceki konu ha.. şimdi geliştirdi arkadaşlar kendilerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Şu key olayı yarım kalmış biraz daha açıklarmısınız keyler nerede hexeditle açtım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pottius- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 edit: ciddi ciddi yazdık topic 1 sene önce açılmış :P [Bu mesaj pottius- tarafından 22 Temmuz 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar