Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Beyler para bu işte . Ben kod kısmını hallederim varsa şöyle adam gibi flasha aktarabileceğimiz şekilde 3d bilen arkadaş yapalım bi facebook application vuralım paranın gözüne gözüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 para ne? gormuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 evet bu işe girmek lazım das böle insanları kitlicek aptal bi oyun yapıcaksın özleştirecek, her gün ofisinde olsun evinde olsun nete girince hemen facebooka giriim de şu oyunu açıp şunları basiim die girme ihtiyacı duyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 evet illeği blizzard olmaya gerek yok ciro yapmak için, nabza göre şerbet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 evet super bi oyun fikri geldi: ciftlikkoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 akvaryum oyunu bile tuttu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 evet o akvaryum nedir böle ofisteyim arkamdan TIK TI KTIK TIK TIK TIK TIK die sesler gelio birisi mouse spamli obakiorum fishville böle basılıo tutuo balıklara yemi allahım dsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ben oynamadığım için kızıyorlar bana birde.Halbuki ben dragon age oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ben sim city tarzı bir şey düşünüyorum . Binaları fotoşopta pixel art şeklinde yapıyorum ama pek içime sinmiyo . Flash cs 5 çıksada 3d nin içine gömülsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ipod/iphone app'tan parayı koparıcaksınız abi yanlış iş peşindesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 flash cs5 cıkıcak gömülüceksin 3dye sonra hedef kitlenın bilgisayarşqarı kaldırmıycak oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 crysis flash yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sexvile yapacam paraya para demeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://alternativaplatform.com/en/alternativa3d/ şu adamlar flashta 3d nin kafasına kafasına vurmuş durumda . Fpsler rts ler her bi boku yapmış pis ruslar ya http://alternativaplatform.com/en/demos/bunker-fp10/ özellikle şunu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ofof daha çok geliştirmem lazım kendimi şunları gördükçe moralim bozuluyor ya . Bi tane 3d ci kanka bulmak lazım ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 uo yapın direk flashla normal oyunun grafikleri arasında cok fark yok zaten dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 wuow diye bişey yapmak lazım aslında wow uo karışımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 runescape mi ne var ya öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 runescape çok 3d yaw . Uonun grafikleriyle wow un içeriğini birleştiricen çok tatlı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi o nasıl olcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Valla sağlam bi kadroyla 5-6 ayda çıkar gibi . Zaten karakterler ve animasyonlarında pek birşey yok resimlerden ibaret olcaklar . Mekanlar fln onlarda kolay . Bir de world-editor yazılsa çok kral olur da çok kasış orası diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Seceba said: ipod/iphone app'tan parayı koparıcaksınız abi yanlış iş peşindesiniz kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar