Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 zaman kavramının olmadığını öne süren bi bilim adamı vardı. bunla ilgili bilgisi olan var mı? nası aratcaığımı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bildiğim Ernst Mach var, zamanın yok olduğunu öne sürmüyor sadece Newtonun kullandığı zamanın metafiziksel olduğunu ve dolayısıyla postülat olarak kabul edilmesi gerektiğini söylüyor. Zamanın cisimlerin hareketini inceleyerek anlayabileceğimizi savunuyor, yani zamanı ölçebiliyorsak bunu saatin, sarkacın, dünyanın periyodik hareketlerine kıyaslarak ölçebiliyoruz. Başka bilimadamı gelmedi aklıma bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bilim adamına gerek yok burda bi tartışmada zamanın olmadığını ispatlamıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 link ver bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gayipten_gelen_ses said: bilim adamına gerek yok burda bi tartışmada zamanın olmadığını ispatlamıştım zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 var ama yok aslinda hareketin parca uzerinde yarattigi degisime zaman adi veriliyo. zaman bi sonuc yani kesin var olan bsey varsa oda harekettir. zamani kabul edip etmemek sana kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 allah gibi zaman yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bilim adamını bilemem de zamanın olmadığını iddia eden filozoflar mevcut, kant vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bilim adamı dediğin fikir üretmesin lütfen. işine baksın beyin işçileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar