Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Hemen soruya geciyorum, Amerikada arac icinde uydu sistemli yeni nesil dijital radyolar bulunmakta, acaba turkiyede de var midir? bilenler bilmeyenlere anlatsin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sirius un olayi ne bi de onu da aciklarsaniz super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 http://www.hdradio.com/buyers_guide.php?prime=autonew ben bilmiyorum hiç hatta ilk defa senden duydum ve araştırmalarım da en iyi durum bu. :) sanmıyorum TR'ye bu yayının hemen geleceğini. daha televizyonları tam olarak oturtturamadılar uydu sistemlerine boşuna led tv ler almak gereksiz geliyor şimdilik o yüzden. ama tabii arabada power fm cuma-cumartesi geceleri setleri bu sistemde dinlemek adamı çok tahrik ederdi doğrusu. edit : şöyle de bişi var. Ford, araçlarında WiFi'dan sonra iTunes destekli HD radyo da sunacak. 29/12/2009 Eğer 2010 CES fuarında otomobil üreticilerinin pek sesi çıkmayacak diye düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Ford, CES'de sürpriz yapıp iTunes destekli HD radyolu otomobil modellerini tanıtma kararı aldı. Ford'ın planlarına göre gelecek yıl, küçükten büyüğe bazı araba modelleri WiFi, 2011 yılında da iTunes destekli HD radyo ile donatılacak. Ancak henüz HD televizyon altyapısının bile oturmadığı ülkemizde, HD radyo olur mu ve Ford HD radyolu modellerini ülkemize ithal eder mi, bunu bilmek pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar