Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galiba ısınma sorunu

shapshal

Öne çıkan mesajlar

Başlık biraz saçma oldu da hakkaten sorunun tam ne olduğundan emin değilim ama ısınma diye tahmin ediyorum.
sorun şu, packard bell mb serisi 2*3 senelik bi laptopum var. alet durup dururken kapanıyor, bi süre de açılmıyor. Isınma diye düşündüm ki hakkaten altı sıcak oluyordu ama bazı zamanlar kapandığında kapanmasına yol açacak kadar sıcaklamış gibi gelmiyor.
sorunumu anlatmama yardımcı olucak bikaç olay şöyle

- İnternet explorerda falan gezerken kapanmıyor, kapansa da çabuk kapanmıyor. Video film izlerken bazen kapandığı oldu . Öte yandan bi oyun açtığımda 10 dakka ya oynuyorum ya oynamıyorum kesin kapanıyor. Eski oyunlarda yeni oyunlara nazaran daha geç kapanıyor.

- Laptopun altını boşlukta bıraktığımda bile pek bişey değişmiyor.

- Laptopun altına buz poşeti koydum, laptopun yandan hava çıkaran kısmına süpürge makinesiyle girdim, bana mısın demedi :D

- Bi başka şey de laptop eskiden böyle değildi. Zamanla laptopu çok kasan şeyler yaptığımda ve/veya laptopu masa gibi altını kapatıcak biyerlere koyduğumda kapanmaya başladı. daha sonra da bu kapanmalar artmaya başladı ve artık zırt pırt kapanıyor

bi yandan fan problemi gibi geliyor teknik servise vereyim diyorum, bi yandan da şimdi 2 toz silip 214213 lira isterlerse baya bi içim aciycak diyorum. Sizce nedir problem, nasıl çözülebilir ?
Sosyal ağlarda paylaş

oh dün hallettim sorunu
sonunda dayanamayıp laptopu açtım (internetten model için disassembly guide bulup yardım aldım), fanı çıkardım heatsinki çıkardım eşşek gibi tıkanmış heatsinkin o mazgalımtrak kısmı. orayı süpürgeyle çektim, bi kısmında iyice tıkandıydı orayı da parçayı söküp kaynar su döktüm sonra çektim. iyice temizledikten sora geri taktım ve sorun çözüldü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...