Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 msne girmeye çalıştım ama şifre hatalı dedi, şifremi unuttuma tıklayınca tamam mailinize gönderdik yeni şifre diyor ama o mail zaten giremediğim mail...gizli sorumu da sorduramadım bir türlü , ne olacak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 İkinci mail girmemiş miydin? O şifreyi ikinci girdiğin güvenlik mailine yolluyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yılllar önce almıştım bu mail adresini, girmemişim sanırım..anlamadım bende. başka bir yolu yok mu bu işin? kendi mail adresime brute force attack mı yapmam gerek illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hallettim...yeni koyduğum şifreyi yanlış hatırlıyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Alternatif elektronik posta adresini unutma bu sefer ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ilk iş onu hallettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar