Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Arkadaşı Aileye Söyleme Sorunsalı!

Othranx

Öne çıkan mesajlar

Evime almam.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen sene kaçırmışım bu topici, oysa yakalasaydım neler neler söylerdim =]

Alexiden önceki 2 mesajın sahiplerine; çok rica ediyorum sadece topici ve ilk iki mesajı okumayın, bir bakın bakalım neler olmuş neler konuşulmuş sayfalarca. Bir sene önce çözülmüş olaya hala yorum yapıyorsunuz, asıl soruyu okumamışsınız bile.

Hmm konaklama için üzgünüm Othranx, artık evim Antalya'da, sana yaramaz yani ;]

Ama hala devam ettiğinizi görmek güzel, tebrikler =]

[Bu mesaj Nefr tarafından 13 Haziran 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Istanbuldayım zaten =).
O yüzden almıyorum.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

Threadleri düşünemiyorum.

"Nefr Berk'i eve atarsa?"[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana bi gece lazım, hiç olmadı yenimahalle yakınlarında bi otel, pansiyon ;ya da merkeze çok uzak olmayan bir yerde güvenilir ve ucuz bi otel söyleyebilir misiniz?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Sosyal ağlarda paylaş

Varya ben bu llamayı çok severim ha :)
İzmire gidicem zaten bu ay.
Acaip Çöpçatanlık yapıyo :D[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 14 Haziran 2004 01:22 tarihinde demiş ki:
aslına eve alırım dicem ama benim ev boş olmazki hiç :D

heue +1 :-p

bu arada ben olsam anlatırdım çünkü ankara'ya gitmen için para lazım olursa pederden rahatça koparırsın...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili patiler; topicin tamamını okuyan ve sonra mesaj atan aklı başında arkadaşlar görecekler ki, söz konusu ilişki uzun vadeli ve ciddi bir ilişki ve othranx arkadaşımız gelip burada fikir danışmış bize. Bunu gören kişilerin aklıbaşında kişiler olduğu varsayımını çıkış noktası kabul eder isek, saçma sapan düzeysiz mesajlar atan ve / veya götürme muhabbeti yapan bir patinin aklıbaşında olmadığı sonucuna hızla ulaşırız sanıyorum. Yalnız bu noktadan sonra aynı hızla devam etmek istemiyorum, konu fezaya çıkacak çünkü.

Othranx; bakayım bir, belki bulurum birşeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

nefr, çok sağol ; büyük bir ihtimalle 2 gün bi dostumda kalıcam, geriye 1 gün kalıyo , onda da ucuz bi otel ayarlıcam sonra yine öğretmenevi ztn=)şimdilik sorun yok neyseki...sağol sen genede=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

söylemessen hep içinde uhte olarak kalacaktır o...
Bence söyle,ama yeri ve zamanı geldiğinde söyle öyle gidipte oturma odasına
"Eee baba şey,benim,benim,benim KIZ ARKADAŞIM var" dersen sana vereceği cevap şu olur
"Eee ne güzel :p",yani herşeyi yerinde doğru zamanda söylemek lazım,sana destek olacaklarını tamin ediyorum ama ailenin ne tip bir aile olduğunu bilmeden yorum yapmamak lazım...[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody.
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

Bana biraz erken gibi geldi yani daha lise 2. sınıfa yeni geçmişsin.

Hayatın boyunca bi çok sevgilin olucak hepsini söyliyecekmisin ?[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Sonuna kdr okumadım yazilanları ama solersen yararina derim..
Mesela benim kız ark. da Eski$ehir'de ben Bursa'dayim..
Hatta bugun 13:00 da geri gonderdim..

1 temmuzda geldi..
Babası Bursa kampına geldiini sanıo..
Benim Valide olayi bilio, geldi 11 gün gecirdi rahat rahat..
ama ewdekiler olayi bilmese bi de onlara aciklamak wardi..
Gerci bizim 1 seneyi a$ti.
elli kere git gel oldu ama..
yukarda da birisi solemi$ ztn: Maddi yardim(ihtiyac warsa [ki lise 2 icin olduunu dü$ünüyorum]) ya da kalcak yer gibi sorunlari halledebiliosun:)

Bi de korkcak bi$i yok..
sdc ilgili iseler bi kac can sıkıcı soru gelio..
ya da daha kotusu "arada mesafe war, olmaz" deyip sogutmaya ura$iolar(ben ya$amadım ama arklarımda ya$ayan war)..
dayanabileceeni dü$ünüosan hic cekinme derim..
Sosyal ağlarda paylaş

siz, kutsal üşengeç arkadaşlarım,topicin tamamını okumayıp da hala 1.5 yıl önce açtığım topice saf saf cevap yazan dostlarım lütfen artık SÖYLEDİM diyorum yaw![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...