Androner Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ankaraya düzenli olarak gidebilmek istiyorsan, annenle babana söylemelisin. abim de senin yaşlarındayken ankaralı bir kızla tanıştı, uzun süre ankaraya gitti geldi. Bizimkiler de zaten kabul etmişlerdi, abimden biliyorum. Bu arada şehirler arası ilişkiyi yürütmek zordur, sabır ister.[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: KHaRoN, 19 August 2003 01:32 tarihinde demiş ki: Anadan anaya, babadan babaya degisir olay. Benimkilere soyledigim zaman kiz hakkinda herturlu destegi alirim. Hatta tanistirirsam ve kizi begenirlerse finansal destekde vermiyor degiller. :) benmkilerde öle aynen bi anda evladım paran fln yetiomu kızla dolasrken fln die soruolar ejıoejo:) yanlz sey komik geldi kızı begenmeslerse para vermiolamı? :P -püü olm bu nası kız in midir cinmidir hırlımıdr hırsızmıdır pekte bi gudubet!'^!.. fln diip harclıksız bırakıolarmı yoksa :-P[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Othranx, 19 August 2003 01:15 tarihinde demiş ki:ya beyler şimdi..nasıl başlasam..şimdi bu evdekilere kız arkadaşım olduğunu söylemeli mi söylememeli miBak benim hiç ole problemlerim olmuyo çünkü babam direk çektiğiim msglara atlıyo bende bi huy vardır genelde saklarım ve sonuç olarak babamın bana gülerek yaklaştığı anlara şahit olurum[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 baban harclıgıda artırır hem :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 yaw ben olsam söylerdim çünkü bişey saklamak insanı sürekli rahatsız eder kemirir yane benim kendi düşünceme göre kız arkım olsa ne kadar erken söylesem o kadar iyi olur vede hakkaten harçlığında artabilir :D[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 söylemek zorunda değilsin.. ne gerek var seninde aşkın böyle olsun.. söylemeyince daha bi otantik oluyor. olaya başka bir yönden bakmak bazen daha iyidir..[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bence söle...annen anlayışlı karşılıycaktır babanda heyt beah olum aslansın şeklinde takılçaktır...ikiside olumlu bakar bence[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: DraculaVigorous, 19 August 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuh ya bana teşekkür etmedi bak ya. Tüm gazı ben verdim oysa ki. Ehehee :-)[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik doğru ya haklısın seni geçtik dimi=) eno:ztn mantık çerçevesi içinde, deli + mantık..deliliğin oranı ayarlanmış yani..bilmiom nası ama bi şekilde.. sağolun cvplarınız için..ztn ne yapmam gerektiğini anladım ben çoktan..hadi görüşrüz..[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Squalll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Söylemekte fayda war çünkü öğrendiklerinde neden söylemedin falan diyolar şuan yaşım 18 ve hala söylüyorum ki 18 tam adam olma yaşı bunun yaşla alakası yok her yaşta söyle bence...[hline]Krynn Uo Shard Krynn Uo Resmi Internet Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 şu an bende izmirdeyim. çıktıım kız ist. de. ama daha önce bir sürü kızla çıktım. hatta bende lise 2 ye geçtim. annemler fln alışık zaten. ilkokul 7 den beri fln çıkıom yani. ama yani ne diyebilir ki annenler.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 kendini babanın yerinekoy bütün sorunlar çözülsün. empati ile çözülemicek şey var mı ya.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Söyle gitin ne diye kasıyosun ki, Meesla ben de söylerim, annem hemen amanda aman oğlumda pek yakışıklıymış eee kız nerde okuyo diye girer olaya babam da -ki en sevidğim huylarından biridir - ya bırak çocuğu, gezsin tozsun eğlensin der bende zaten o sırada ayakkabılarımı giyiyo çıkıyo olurum =) En ço kuzenime söylemek stemesemde - kendisi uni döneminde bizle yaşadı filan abim gibidir ama öğrendimi bi diline dolar artık teyzemelre kadar gider - ilk önce o öğrenir gider söylerim dayanamaz =) şimdiye kadar daha hiç yok olmaz öyle şey demediler walla. hatta annem şu aralr yine oğlum yokmu dershanede güzel kız diye yemlemeye başladı beni =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ben yerınde olsam evı otel anlayısı ıle kullanırdım en kural tanımaz tavırlar ve soguk olmak uzerıne tıtremeye yol acar yanı bırsey sanarlar senı ve yuceltırler.. Aksı takdırde cok ıclı dıslı olursan Mom la Dadle Uyuz ederler kı ben bırıncı teknıgı uyguladım yıllarca ve tınmadan duzgunce gıttı her ıs Kız arkından onlara ne yaa Durumu cok acık kız ark senın onların degıl SOylememek en dogrusu[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bence soleme çünkü bu yaşta hemen hemen çoğu aile (hepsi degil atlamasın artizler) bu olaylara çocuksu şeyler , bunlara onem verme , derslerine bak , sen onelikle ders gelir , bizimde kız/erkek arakdaşlarımız oldu derslerimize baktık , hedele hodolo vs vs tepkiler verirler yane bence soleme[hline] A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar Karı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Uus Jux lar Girebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: wpervert, 19 August 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Bence soleme çünkü bu yaşta hemen hemen çoğu aile (hepsi degil atlamasın artizler) bu olaylara çocuksu şeyler , bunlara onem verme , derslerine bak , sen onelikle ders gelir , bizimde kız/erkek arakdaşlarımız oldu derslerimize baktık , hedele hodolo vs vs tepkiler verirler yane bence soleme[hline] A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar Karı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Uus Jux lar Girebilir... O azınlık genelde.Çoğunlukla aileler o yaşlardaki erkek çocuklarına sevinirler aman büyümüşte kız götürüyor falan gibi. Gerçi metboy gibi erkek oğlum olsa *allah korusun* baba olarak umutsuzluğa kapılır intahara falan girişirdim şahsen... *!Bok Atar*[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 19 August 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ben size demiştim güz,n abi ve abla laızm diye beni ciddiye almadınız ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Ben şimdi senın adına konuşmuş olmıyım ama ben senın yerınde olsam solemem yanı durumlarımız farklı burda kım sana ne dese boş herkezın aile kültürü ıvırı zıvırı farklı mesela ben eve girerim kapımı kıtlerım odamdan dışarı çıkmam sadece arada bı mutfağa giderım kendı yemeğimi koyarım evde kımse yokmuş gibi annemle babamla pek diyaloğum yoktur aynı evde kalsakda oyuzden ne kız arkadaşlarımı bılırler nede arkadaşlarımı arkadaşlarımızın ısımlerini bile solemem[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Alexi_Septimus, 19 August 2003 23:10 tarihinde demiş ki: said: wpervert, 19 August 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Bence soleme çünkü bu yaşta hemen hemen çoğu aile (hepsi degil atlamasın artizler) bu olaylara çocuksu şeyler , bunlara onem verme , derslerine bak , sen onelikle ders gelir , bizimde kız/erkek arakdaşlarımız oldu derslerimize baktık , hedele hodolo vs vs tepkiler verirler yane bence soleme[hline] A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar Karı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Uus Jux lar Girebilir... O azınlık genelde.Çoğunlukla aileler o yaşlardaki erkek çocuklarına sevinirler aman büyümüşte kız götürüyor falan gibi. Gerçi metboy gibi erkek oğlum olsa *allah korusun* baba olarak umutsuzluğa kapılır intahara falan girişirdim şahsen... *!Bok Atar*[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 19 August 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] asdaf locik büyümüşte kız arkadaşı olmuş amanda agucu bugucu[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ben aileme tanistirmistim bile euhehe. sonra ayrildik e o ayri mesele. he bide tam 17 yasindaykendi :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Alexi_Septimus, 19 August 2003 23:10 tarihinde demiş ki: said: wpervert, 19 August 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Bence soleme çünkü bu yaşta hemen hemen çoğu aile (hepsi degil atlamasın artizler) bu olaylara çocuksu şeyler , bunlara onem verme , derslerine bak , sen onelikle ders gelir , bizimde kız/erkek arakdaşlarımız oldu derslerimize baktık , hedele hodolo vs vs tepkiler verirler yane bence soleme[hline] A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar Karı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Uus Jux lar Girebilir... O azınlık genelde.Çoğunlukla aileler o yaşlardaki erkek çocuklarına sevinirler aman büyümüşte kız götürüyor falan gibi. Gerçi metboy gibi erkek oğlum olsa *allah korusun* baba olarak umutsuzluğa kapılır intahara falan girişirdim şahsen... *!Bok Atar*[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 19 August 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] olm de get. senin benim gibi oğlun olması için yapmıcağın şey yok lan. hehe[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abooooooo[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 amma msg atmısınız bende atam bare :D valla kardeşim içindeki sese guven bence .. o en iyisini bilir ..[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Susuzluğunu dinle,sprite iç hesabı olmuş be[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 alala nie ailen bişi desinki neblim ben çok aileler hakkında bilgisizim de benim peder eferin der kızın yanına tatillerde giderken de istediimin 2-3 katını falan werir rezil olmiim hatuna die :D[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 :D[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar