Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Arkadaşı Aileye Söyleme Sorunsalı!

Othranx

Öne çıkan mesajlar

Her eve bonepart'ınki gibi bi baba lazım :)
bizim valide sultan da tatile gitti kardeşimle
biz böle baba erkek çocuk kalıyoz.
babam bi bulaşık yıkıyo nası yıkıyosa artık yemeq kokuyo.
diyom elleme baba ben yıkarım.
geç sen uydunu izle :-P

[hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Herşey Moonglow içindi...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 19 August 2003 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 19 August 2003 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Özgürlük
Belki bir kaç saatlik
Belki bir ömürlük
Belki bir umut
Belki hiç bitmeyecek bir aşk
Belki bir ölüm
Belki bir kıvılcım
yagmurdamlasina hitaben

[hline]Dracula Mager[Humanity]

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 19 August 2003 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 19 August 2003 03:01 tarihinde demiş ki:

birbiriniz o kadar guvenmelisiniz ki yanında 100 tane kız bile oldugunda birine donup bakmıcanı bilebilmeniz lazım
zor tabe

bi dakka bi dakka kimin?
kızın kıza bakmasını mı?[hline]Dracula Mager[Humanity]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 19 August 2003 02:50 tarihinde demiş ki:
sevgi korkulcak bişi deildir
sevdiğin seyden korkmazsın
gerekirse sevdiğin sey için alır bilgisayarını satar ankaraya kacarsın
tanrı herkese bunu nasip etsin diyorum

ama yok ben yapamam ailem kızar felan diyosanız zaten delicene sevmek deil bu
içinizde kusku warsa delicene sevmek deil
demiyorum ki sana ankaraya kac
sadece ailenle konusmaya korkuyosan sevgini
bunu yaopmaya bile korkuyosan deliceen sevgi deil[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
Demons to some, angels to others. -Pinhead-
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa

haklısın bone,inan yeterince büyük olsam yapmayacağım iş değil...ama su an böyle olması gerekiyo ne yazıkki, elimde olsa bi sn daha durmam burda;beni bağlayan bişi yok burda yani..çok güzel şeyler söylemişsin, katılıyorum ama dediğim gibi işte..ama bu sevginin yada aşkın bi ölçüsü olamaz..kapıyı çarpıp gitmek kolay değil o kadar..ne kadar delice olursa olsun..en azından o maddi desteğe ihtiyac var;başka bi beklentim de yok ailemden zaten..o güvenden yeterince var ztn.. hani 100 kız gücündeki güvenden...ya da tam tersi..

dracula=)lölsün ne diim;>[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 19 August 2003 02:41 tarihinde demiş ki:
bi kaç tane istisna war onnarda baskalarıyla cıkıyo[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
Demons to some, angels to others. -Pinhead-
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa

hah ben de başkasıyım ztn..[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada, öyle düşünmemişsinizdir bence ama, yine de söyleyeyim, bu yagmurdamlasi,benim başka bi accountum değil, yani öyle lamer tarzı dalga amaçlı bi topic deil bu..öyle düşünenler olmuştur diye söliim dedim..[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Delicesine sevmek mantıklı değil ki bence. Bi ölçüsü ve mantık değerlerinin içerisinde olmalı sevgi, aşk... Öbür türlü oyun olur zaten. Adrenalin yaşamak için.

Bende seviyorum şu sıralar. Sevdiğim kişiden de karşılık görüyorum. 100. gün olacak ilişkimiz başlayalı yarın. Çok iyi yürüyor, hiç tartışmamız falan olmadı. Pek çok şey paylaştık, pek çok delilik yaptık. (çelişkiye bak şimdi lol) Ama mantıklı kalmaya çalıştık...

çelişkiler var yazımda, anlatmaya çalıştığımı anlatamadığımdan kaynaklanıyor sanıyorum... Demekki 96 saatte toplam 11 saat uyumak iyi olmuyormuş hmm[hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Benim peder hep sorar kızla nası gidiyor napıyorsunuz gelmek istedigi noktayi biliyorum "Napalim geziyoruz işte." "Daha başka." "Gidip oturoyoruz sinemaya falan gidiyoruz." "Pff.Eee başka sinemada napiyorsunuz mesela. "(Sıçtık sinema demeseydim keşke pff diye düşünürken) Film izliyoruz baba napalim sinemada."

Walla sorulmadıkça söylemem ben.Yaş 17.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Sosyal ağlarda paylaş

Eno sana kötü bir haber vermem gerekiyor malesef.
Uzmanlara göre tartışmasız yürüyen ilişkilerde bir tutarsızlık ve bir tarafın bazı şeyleri hep içerisine atmasından dolayı bir anda bitebilen bir sevgi oluşuyomuş...

Benim yorumum değil tabi ki ama anımsatayım dedim.[hline]Dracula Mager[Humanity]

Sosyal ağlarda paylaş

Benim sevdiğim kız rusyada St.Petersburgda yasiyor ingilterede tanistik kizda bana asik.Ama tutupta oraya gitmek gibi bir düsüncem yok.Gerci bunalim durumlarindayim.Ben senin yerinde olsam otobüs bileti yada arabayi alir (Maddi duruma bakar) giderdim ankaraya izmir - ankara ne ki?Hele hele yazin git bir hafta oraya ne olacak ki?Ailen eminim ki bunu destekler akrabanız falanda varsa ankarada oh şahane.

Git söyle ve hemen sevdiğine kavuş derim.Bak bana?Benim yapabileceğim bilimum masraf gidip onu görüp orda 1 hafta kalmak 600 700 dolar gitmişken arkadaşlarda gelecek tabii ki.Şanslısınız ki aynı ülkede yaşıyorsanız.

Ben derim söyle git 1 hafta kal geri dön.Kışında yapın özlemek aşkı alevlendirir ayrılmanız zorlaşır fena mı?[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 19 August 2003 03:50 tarihinde demiş ki:
Arkadaş 16-17 yaşlarında.Yavaş.Arabayı alsın felan?
Bence okumadan mesaj yollamamalıyız...[hline]Dracula Mager[Humanity]

Okudum.Şehirler arası biraz abes olsada araba kullanabiliyorsa günümüz TR de oldukça sık gençler tarafından kullanılan sahte ehliyetler var =).Bunlarıda polis çakmıyor.

Ve emin ol insanlarin ne demeye çalıştığını anlamadan onlari uyarmaya çalışmak sinir bozucu birşeydir.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 19 August 2003 03:23 tarihinde demiş ki:
selamon napcan othranaxı?

ayrıca demişki

asık olmalıyım
mumkunse

Üstadım benim de sevdiğim bir kız var fakat ne yazık ki güzel bir kız görüncede her erkeğin doğası itibarı ile yapacağı gibi ilgileniyorum. Belki arkadaş bana nasıl başettiğini anlatabilir, yoksa yok öyle bir sapkınlık filan :)

Ayrıca ikinci lafında yüzdeyüz haklısın, aşık olmak hiç de iyi bir olay değil, saplar birliği yönetir :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...