yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 sevgili ilgililer, bu bahtsız ve mükemmel ilişkideki kız benim ve othranxın ailesi sanıldığı gibi anlayışlı vs değiller, kaldı ki benim ailem de oriyi tanıyor ve seviyor, tek bir konuyu anlatmadım ama onlara: birbirimizi deli gibi sevdiğimizi bilmiyorlar.. anlatmazsa ankaraya gelme şansı çok az, ama eger anlatıp olaylar alabora olursa gelme şansı %0dan daha az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ha bu arada , ilk siz soylediniz evet cekiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 anlatsin bisi olmaz , once biraz yoklasin o zaman agizlarini ne tepki verebileceklerini anlamaya calissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Yarası olan gocunurmuş ehuehu :-) (patates felan yani hehe) Gidin konuşun ya.Siz giderken onlar dönüyodu.Şahsen ben baba olsam ve çocuğumun yan odada bile ne yaptığını bilmesem kendime baba demem.Yani hisseder hiç yoksa...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Yasının 16 olmasının bununla bir alakası yok bence.. Bu durum aslında kızlarda gorulur anne baba tepkisi daha fazla olur.. Senin sölemende kesinlikle bir sakınca yok bence hangisini bu konuda kendine daha yakın goruyosan ona söleyebilirsin.. Ama sana tavsiye annene söleme derim.. Cok soru sorar sonra :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 senin hayatın sana aittir kimseye anlatmak zorunda değilsin.ben anlatmam babamda benim gibiymiş kendisi söyledi.tarzını takdir ediyorum demişti. ama senin hayatın ister anlatırsın ister içnie atarsın[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: yagmurdamlasi, 19 August 2003 01:51 tarihinde demiş ki: sevgili ilgililer, bu bahtsız ve mükemmel ilişkideki kız benim ve othranxın ailesi sanıldığı gibi anlayışlı vs değiller, kaldı ki benim ailem de oriyi tanıyor ve seviyor, tek bir konuyu anlatmadım ama onlara: birbirimizi deli gibi sevdiğimizi bilmiyorlar.. anlatmazsa ankaraya gelme şansı çok az, ama eger anlatıp olaylar alabora olursa gelme şansı %0dan daha az... lol çok komik ya çocuk musunuz siz :p ewet hehehe. ya nedir. 2 aile de karşı tarafın mağdurunu(???) tanıyor we sewiyormuş. neden anlayışlı olmasınlar insan deil mi bunlar sonuçta. ayda 1 kere gelse ankaraya çok mu fena olur ? nedir ? ne ayaksınız siz ? hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bu arada adliyede gibi hissettim kendimi bi an Öbür tarafın sanığı benim felan. Taraflar felan böyle. asffasasf :-P[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 19 August 2003 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 40 dakikada 30 dan fazla cevap var yanlız, ilginçtir :) Söyleme konusuna gelince. Eğer laf arasında geçerse söyle tabiiki. Ama oturup da annee bak benim kız arkadaşım var oleey tarzında söyleme :) Bilsinler, ne olacak?[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 lol olay sarpa sarmis :D Sizi "film gibi" programina davet ediyorum, sizi ancak ve ancak sinan cetin kurtarabilir bu durumdan. Maksat taraflar magdur olmasin, herkesin gonlu olsun...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 günün olağan bir saatinde... -anne -ewet ? -şey.. benim bi sewgilim war.. -aa ne güzel olm kutlarım. -ama ankarada we buluşma sorunumuz war bizim.. ben ayda 1 gitmek istiyorum aslında. 1 günlüğüne gidip görüp dönmek. her ay bana böyle bişi yapmam için izin we maddi destek lazım da biraz.. :p(lazımsa tabi) -dur bakalım babana da söliim düşünürüz. gibi olur bence.hoş olur hatta.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 izmir kızlarını tükettinde şehirlerarası mı işliyorsun artık. cevabıda alabilirsin kötümserlik yönetir[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 lol craven. hehha ewet o cewabı da alabilirsin ama sonuçta yine istediin olur merak etme geyik yapmayı sewio olabilir doğaldır ws ws..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bence soyle bılmek zorunda ıseler tabı kasmak zorunda degılsın zamanla annenler anlar bence daha cok para ıstıyeceksın falan eve gec gelmeler baslıyacak kesın ılerde anlarlar[hline]Ölüyorum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 kız ankaradayken nası daha çok para isticeksin.eve geç gelceksin? mantık dışı eğer gizli gizli ankaraya gidip glemezsen:)[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ankaradamı kacırmısım o kızmı o zman sory :)[hline]Ölüyorum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Olaya bak ya.Televolecileri geçtik ha hehe :-) Konuyu açan arkadaş kaçtı gitti heralde söylemeye hehe :D[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 :D[hline]Ölüyorum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: BonePART, 19 August 2003 02:33 tarihinde demiş ki: 1. benim ailem kız arkadasım yok diye bi donem endişelendiler ehuehu rofl[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 BonePART valla 1.dedıgın benımde basıma gelmıstı bır donem hıc kız aramadı evımızı sonra annem babam benı bır koseye cekıp hastaneye gotureceklerdı o kadar kotu olmuslardı :) sanırım butun aılerler boyle ımıs[hline]Hissedemiyorum... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bu güzeldi onlar da başkaları ile çıkıo.[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bone un mesajlarına dikkat oth.. :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 biz kız deli gibi sewioruz diosa iştre bi bokluk warıdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: DraculaVigorous, 19 August 2003 02:24 tarihinde demiş ki: Olaya bak ya.Televolecileri geçtik ha hehe :-) Konuyu açan arkadaş kaçtı gitti heralde söylemeye hehe :D[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik ehehe rofl, ya amma geyik yapmısınız be=)ehehe kaçmadım burdayım,da sölemedim daha..neyse sağolun beyler, hadi iyi geceler size=)))[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 lol sorun bnm ailem değil, sorun othranxın ankaraya gelip gidebilmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar