Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ya beyler şimdi..nasıl başlasam..şimdi bu evdekilere kız arkadaşım olduğunu söylemeli mi söylememeli mi..bu konuda konustuklarımdan %90 i asla söyleme, bi kısmı da biraz daha zamanla söyle dediler;16 yaşındayım , lise 2 ye geçtim..su ana kdr hiç böle bişi olmadı ,nası tepki vereceklerini bilmiyorum...açıkçası babam işin sapıklığında genelde, annemin olayını bilmiom..ama şöyle bi olay daha var..ben izmirdeyim kız ankarada..lütfen ilişki hakkında yorum yapmayın,önerilerinizi almak istiyorum sadece bu konuda..sizce söylesem , arada ankaraya gitme şansım artar mı yoksa tamamen mi azalır?çok çıkmaza girdim inanın yaw..umarım garbagelik bi konu açmamışımdır, bence burası bunun yeri ama..[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bilmek zorundalarmaki??söyleme sorulursa söyle.(istiosan tabi)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 sana kalmış ister söyle ister söyleme ama söylersen bile sana yaratık muamelesi yapmazlar merak etme ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Söylemen yararına olur diyim.Çünkü bi şekilde öğrenirler sonunda.Ama belli ederler ama etmezler orası onların bileceği iş. Onaylamayacakları büyük bi ihtimal diyim.yaşın daha 16-17 ve onlara bağımlısın.Ama ciddi bişeyse yani televolelerde gösterilen aşklardan değilse oturur adam gibi anlatırsın annene yada babana böle böle diye o da eşine anlatır felan. Olayı anlat da bari ona göre yorum yapim anlat yada anlatma diye.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 +1 bilirlerse tepkiye göre ankaraya gitme ihtimalin artabilir de azalabilir de tamamen risk bn bnmkilere sölesm artar da seninileri bilemem ama gende sölemezdim sorulmadıkça[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 abi erkek olup da ailesine kız arkadaşını söylemeyi sorun edeni de ilk defa görüorum ehhe. ben sewe sewe söylerdim babama. babam fazla uzun sürünce çok uzun sürdü bu salla sen başkasına geç der. annem de işin duygusal yanlarını halleder ihtiyacım olduunda. sen de öyle yapabilirsin hehe. ama baban biraz benim beyeniceim türden biriyse, napıcaksın olm ankaradaki kız ne işine yarar der. ehhe. dinleme tabi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 abartmayın,baban garip bi insan değilse(çoğu baba öyle:) "helal koç"fln gibi bi tepkisi olur,annen ay yakışıklı evladıma helal olsun getir tanıştır der fln fln,kızla o yaşta uzun süreli ciddi bir ilişkiye giremiyeceğine yada hamile fln bırakmıyacağına göre niye olay yapasınki bunu?16-17 yaşında herkesin sevgilisi olur okuldan bunu büyütmenin ne önemi var?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ya hayır, bişiyler biliyolar, gelen mektuplardan fln..ankarada olduğunu biliyolar sanırım..dediğin gibi belli etmiyolar ama..harbi ciddi olmasa şehirlerarası sürdürülmez ztn..ne diyeyim ki..sordular ;şöyle sordular, ben ankaraya gittim yengemi ayartıp fln fln böle o beni çaardı falan öyle gidebildim anca;döndüğümde kimle gezdiğimi sordular..kaan(yves) fln dedim[benim hz daki arkımdır kendisi, sonradan kaçtı ankaraya],kuzenimle gezdim dedim..başka kim dedi annem-yanlızdık-kimse dedim..annem hadi hadi tarzında bişiler dedi..ben de duymuorum seni fln fln ;annem işine gelmeyince duymassın fln dedi..bişiler biliolar..ama bilmiyorum ne yapayım..ama bi şekilde ankaraya gitmem şart arada..o risk de alınamayacak kdr büyük..[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Yaw mdm durum böle bence konuş baq biliolar bişi demek ki daha ne sölemiosun ki hem ankarada bu kdr kişi awrken gitmen kolay bnm ki balıkesirde we balıkesirde ondan başka kimseyi tanımıourum:( Senin durum gene daha ii[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: DoGMeaT, 19 August 2003 01:26 tarihinde demiş ki: abartmayın,baban garip bi insan değilse(çoğu baba öyle:) "helal koç"fln gibi bi tepkisi olur,annen ay yakışıklı evladıma helal olsun getir tanıştır der fln fln,kızla o yaşta uzun süreli ciddi bir ilişkiye giremiyeceğine ?[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani işte bu mesaj çok yanlış , o yüzden ona göre cvp verin lütfen..[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 abi lol ya duyan da bi bok sanır afedersin.soruna bak. nedir bilseler ne olucakki hehe söyliyemio bize sorunlu mu acaba die düşünmeye başlıcaklar bence böyle büyütürsen ehhe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Söyle o zaman. Annen hatta bu dedikodu işlerinde felan usta gibin :-) Ehehehe Aran iyi mi peki annenle? Ha bi de söyledikten sonra yasaklarlarsa Ankara gezilerini gelip de bana suçlusu sensin deme :P[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 sly e +1 Anadan anaya, babadan babaya degisir olay. Benimkilere soyledigim zaman kiz hakkinda herturlu destegi alirim. Hatta tanistirirsam ve kizi begenirlerse finansal destekde vermiyor degiller. :) Ama is senin durumuna gelince bence babana soyle, annene oranla daha ilimli gibi. Hem ona soyledikten sonra sonucta bi sekilde annende olayi ogrenir. Gerisi senin ikna yetenegine bakar...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 aslında ztn tanıştırdım,ama bi arkımın kuzeni olrk=)ilginç bi hikayedir o...sadece şunu soruyorum o zmn..sizce bu risk alınmaya değer mi? ps:sly sen cvp vermesen de olur=)))kızma he=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Hmm,bence abartılıyo lise aşkı gibi bişi deilmi??Neolabilirki?ben çıktığım hiç bir kızı anneme tanıştırmadaım şans eseri telde konuşurken onla duydu beni bikere onda açıkladım,bikerede buluşmaya giderken babamdan para alırken sölemek zorunda klamıştım onun dışında hiç söylemedim,sormadılar,bence bi tepki olmaz,yaş küçük(alınma lütfen:))[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 19 August 2003 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 olması onların da hoşuna gider ama ciddi olmadığını hisettir, ciddi düşünmen rahatsız edebilir onları, ciddi düşünecek yaşta değilsin(yanlış anlama). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Yaw bi kız için üzme kendini al riskini nolcaksa olsun ama genede üzülme değmez başkaları gelir gider takma kafana daa kötü olursun ztn bi b.k da olmass nolabilir ki ankaraya gitmeni mi yasaklıcaklar öle bi durumda yengeme sölerim o çağırır ya da ark'ım durumu kurtarırır[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 git konuş düşünülecek bir tarafı bile yokki buraya gelip yazman bile bence saçmalık[hline]Ohh my cock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Maddi ve manevi destek olacakları için acayip alınmaya değer bi risk bence. Ama tekrar söylüyorum sonra gelip de bana hede hödö sorumlusu sensin deme :P Bu arada sen kız olsaydın varya ne gülerdim.Çünkü Türk toplumunda yanlış görülen aşk yabancı ülkelerde görülmezse adamlar çocuklarını felan incelemeye alıyolar (Psikolog kitaplarıyla felan hehe :-),cinsel sorun var mı diye :D)[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 oha abi erkek adamsin , senin babana gururla anlatman onunda boburlenmesi gerekir aslan oglum elinde baskada bulunsun hep yedek filan der babam tanistirdigimda bu gider ortada kalma diye annemde aaa olur mu oyle sey kiz bunu seviyor sen ne diyorsun der hatta baksana ne guzel cicekler yollamis eve turunden , falan filan yani genis ol git soyle kasma bu kadar , emin ol oda sevinir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: -Apex-, 19 August 2003 01:36 tarihinde demiş ki: aslan oglum elinde baskada bulunsun hep yedek filan der babam tanistirdigimda bu gider ortada kalma diye annemde aaa olur mu oyle sey kiz bunu seviyor sen ne diyorsun der Vay baban demek çapkınlardan hehehe :-) Ben olsam dayanamam lafı sokardım.Sen de mi öyle yaptın baba annemle tanıştığın zaman felan hehehehe :-) Bu arada bak apex'in dedikleri tamamen doğru[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 nie ben de söledim aynılarını benim sölediklerim patates mi =)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 doh!sly 3 dakika önce söylemiş,yoksa ilk söyleyen bendim hrr :)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 19 August 2003 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 peki tmm patates benim =) ehehe kavga etmeyin topiimde:D[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 babam capkinin onde gideni oyle boyle degildir yani , bizide oyle yetistirdi vaktinde sagolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar