Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yeni baslamis bir animasyondur kendisi. Inanilmaz komik kanimca, yerlere falan yatiyorum. Tarzi family guy, simpsons, american dad turu alisageldik animasyon komedilerden ziyade daha cok adultswim'in diger cizgi filmlerine benziyor (Venture Bros, Frisky Dingo vs.). Espirilerin yansitilisi falan feci basarili ve cizim tarzi da cok cok hosuma gidiyor. Ana kahramanimiz Archer, Isis isimli ozel bir casus firmasinda calisan bir ajandir. Kendisini feci sekilde begenmis, ukala ve BERBAT otesi bir herif, o yuzden de kusursuz bir adam ayni anda. Hastasiyiz severek izliyoruz ve herkesin izlemesini tavsiye ederim. GG HF. (Cumalari dusuyor nete) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 amerikan kültürü mü irdeleniyor esprilerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bazi benzetmelerde bilmedigimiz garip isimler veriliyor evet, mesela ilk bolumde bitane amerikan futbolcunun adini verip durdular anlamamistim, ama cogunda anlayacagimiz turden espiriler mevcut. Bana batmadi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Çizim tarzını görünce esprilerin venture bros kıvamında olduğunu varsaymıştım, ilginç oldu şimdi burada görmek. Bu sebeple izlemeye cesaret edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya venture bros.'a 2 sezon dayanabildim artik izleyemiyorum. Brock disinda dizide beni ceken bisi yok ama bu cok iyi cidden, yani bi deneyin, topu topu 3 bolum var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 severek izliyoruz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ilk bölümünü izledim ama pek hoşuma gitmedi açıkçası. diğer iki bölümü de izlicem. izlemeye devam edip etmeyeceğim o iki bölüme bağlı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 harvey birdmane benzettiydim ben de cizimleri, tarzi da oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 tarzi tam olarak Frisky Dingo. Onu izlememis olabilirsiniz, cok bilinen bisi degil. Komedi anlayisi farkli, yani adamlarin espirileri aniden ve timingi ilginc sekilde yapistirmalari falan bayagi iyi. YA izlemeniz lazim, anlatmasi guc. Guzel bi klip bulursam koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 danger zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 tekrar upliyorum bunu, lutfen lutfen oturup izleyin bu diziyi. Her bolum bi oncekinden daha mukemmel ilerliyor... hele son bolumde bir bomba imha sahnesi var ki yani hayatimda bu kadar gulmedim hic bir seye. herkes izlesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Bfx_V2mYT1w http://www.youtube.com/watch?v=49y1ywVkmLE bu da 2 hafta onceki bolumun ilk 7 dksi, epey guzel. http://www.youtube.com/watch?v=IEOfrzyUSkY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 güzel oldu söylediin tşk ettim en sonunda buldum kendime göre bi cartoon series:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ooh shit, my rug! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ocakta 2. sezon geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 2. sezon çıkmış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bunun hemen altındaki topik ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bu sezon en çok isviçre'de geçen bölümü beğendim, birkaç yerinde sesli güldüm hatta teen diplomat kızı sağolsun :), onun dışında pek tutmadım bölümleri, bi de archer'ın bebeğinin olduğu fena değildi. 5. çıkmış bakalım nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bence bu sezon komple harika. Wee baby seamus olsun, kreigerin anime fetisi olsun hersey mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Chet manly ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bırah ilk sezon çok daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Moar like this http://www.teletoon.com/blogs/en/atnight/wp-content/uploads/2010/11/promo-blog-image-5-Aisha_AK47-thumb-200x285-78479.jpg http://crowdfusion.myspacecdn.com/media/2011/01/27/archer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 tek izlediğim haftalk dizi archer ya, çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Son 3 bölümdür süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 cyril sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar