lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahahah facebooktaki türk kullanıcıların şifreleri çalınsa sonuçlar ne olurdu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Vaktinde Turkiye'deki 2-3 milyonluk bir mail sisteminde bir DDoS saldiridan sonra sifreleri listeletmistim. Hadi ilk 5 tahmin edilebilir sekilde 12345 54321 falan gibiydi, ama 6. si dumur etmisti beni. "zeynep" Sonra yine qwerty falan diye devam ediyordu sifreler. Bu ne lan diye kalmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 benim facebook sifremin kırılması imkansız gibi bişi mesela. 32 haneli baya karışık bir şifrem var. kimse uğraşmaz kırmak için kısaca sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 said: Vaktinde Turkiye'deki 2-3 milyonluk bir mail sisteminde bir DDoS saldiridan sonra sifreleri listeletmistim. o_O! said: "zeynep" i loled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kim napsın facebook şifremi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 barbu said: benim facebook sifremin kırılması imkansız gibi bişi mesela. [b][b]32[/b][/b] haneli baya karışık bir şifrem var. kimse uğraşmaz kırmak için kısaca sdfs. o ne ya? niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya şifre bulamamıştım. bende kafama göre karıstırdım sayı harfleri filan koydum. sonradan saydım bi baktım 32 haneli bişimiş. sanirim max 32 kabul goruyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bi 15 tanesi adın soyadındır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yok. adım, soyadım, dogum tarihim filan gibi seyler yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kesin öyle şimdi millet bulmasın diye numara yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yok lan valla diil. SOYLETMEYIN SIMDI BANA SIFREMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 cekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 32 değil ama modifiye edilebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 onu kesin karıstırırdım ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 benim de tek haneli bi şifrem var ama tahmin edilebilmesi İMKANSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hahahah zeynep çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Fistan said: benim de tek haneli bi şifrem var ama tahmin edilebilmesi İMKANSIZ é Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar