nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 arkadaslar simdi salonda televizyona baglamak icin bilgisayar dusunuyordum, kendi desktopimi falan tasicaktim ama sonra aklima bu mac miniler geldi. zaten pek bisi icin kullanilmicak, muzik, video, youtube, yemeksepeti aletin ana gorevleri. 0 da almayi dusunmuyorum fiyatlari cok ucuk. sahibindende 2 tane gordum sizce hangisini tercih etmeliyim yardim ederseniz sevinirim. mini 1 mini 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sadece o dediklerini yapacaksan neden özellikle mac alıyorsun ki? daha ucuz birşeylere yönelsen 2. el alacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 çok para hacı onlar, netbuk al daha iyi değil mi? istediklerini onlada karşılayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 g4 olanı alma, c2d olanı al, win falan da yüklenir ileride, güzel bi durum. mac mini herhalde estetik kaygılardan istiyor adam. netbook ta olabilir aslında daha mantıklı düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar