Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

King's Bounty: Armored Princess

solidhammer

Öne çıkan mesajlar

Oyun bence mükemmele yakın olmuş leadership özelliği çok mantıklı. Ve bu oyunun Hommamdan daha mantıklı ve zevkli yapan yanı şu yanına aldığın ordu nerdeyse her savaşta büyük zayiat veriyor her savaştan sonra yeniliyorsun Hommamda öyle değildi 2-3 week sonra bi gelişiyodun zaten ne gelse kesmeye başlıyodun ve olurda sağlam bi savaşa gelirsen ordunu kaybedersen baya bi bekliyip yeni ordu kurman gerekiyordu. Bunda nerdeyse sınırsız asker yaratık vs var sen yanına lvl atladıkça fazlalaşan şekilde alıyorsun. Savaşların zor olmasıda çok güzel benim hoşuma gitti. Hommam ı bir adım ileri taşımış çoğu açıdan oyun kesinlikle. Tabiki içerik ve çeşitlilk olarak eksik yanları var ama çok da fazla artısı var oyuna en az 20 hour play timelık süre verin değerini anlarsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar uyarı çekeyim oyun çok dengesiz, eğer normal zorlukta oynarsanız 3. adadan sonramı ne alabileceğiniz hiç bir birim kalmıyor, mage spelleri ise o kadar güçlü yaratıklara karşı zayıf kalıyor. Easy oynarsanız bu seferde çok az güçlü birim ile karşılaşıyorsunuz. Benim tavsiyem easy de oynamanız zira denge unsurundan dolayı vaktiniz ziyan olur. Hele normal seviyede bossları almak çooooooooooooook zor.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl42 oldum normal zorluk derecesinde ama hakkaten 3. adaya geçip açılmak çok zor oluyo ya herkezin sabredip normalde bitirebileceğini sanmıyorum bu oyunun ama inanılmaz zevk aldım nerdeyse god moda geldi char gerçi oyunun sonlarına doğru ama hala ağır kayıp verdiğim savaşlar olabiliyo quiksave/load la onlarıda hallediyorum boss fightlarda da 1-2 kez loadlayınca çözüyosunuz evet.
Bu oyunu oynıycaksanız zamanınız varsa kesin normalde oynayın çok zevkli uzun zamandır bukadar zevk alarak bi oyun oynamamıştım, başarılı olmuş sevdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ben çok fazla vakti olmayan biriyim maalesef :( ancak haftada 6 saat toplamda oynayabiliyorum. o da 3 gecede falan. neyse. o yüzden oyunu kurdum cheat kod girdim bi ton para ve magic rune çaktım. onlarla da bütün talentleri fulledim. büyüleri kitaba yerleştirdim. başka bişey yapmadım. en azından il bölümlerdeki gereksiz şeyleri hızlıca geçiyorum gibi.

bu yaptıım oyun sonu zevki öldürürmü? 1. oyunu oynadıım için iyi biliyırum ilk bölümler yalan dolan, sonlar asıl zevkli falan diye, burda da böle yaptım.

yoksa yapmasamıydım ne dersiniz ?

:(

ama bak vaktim hiç yok çok zor oynayabiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

olm 5. adayamı ne geçtim lvl 30 falanım. bi koyyom ölüyolar :(
zevki kalmadı boku çıktı :(

neyse bunu böle bitiriyim de ne nerde nasıl falan göreyim sonra bi tane sıfırdan açcam gıdım gıdım 6 ayda biter heralde eheh.

bu arada önemli bişi sormak sitiyorum.

bir öncek oyunda mage açmıştım burda da mage açtım. diğer classlar nasıl ? daha farklı veya zevkli olma ihtimalleri varmı ? ya da güçlü vs ? yani farkları nedir acebağ ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...