solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Topiğini bulamadım eski oyunun altına yazmışınızda birşey sorucam bu ilk haritada (Debir island) Main quest olan Stone of gods questinin Stone of hope taşını almamız gerekiyor Temple of Hope tan. Gidiyorum temple a konuşuyorum amulet of illumination ı soruyo nereden bulucaz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Questi varmış bolo island daymış -.- ya bide ben 5.lvl da diğer adalara geçtim herşey acaip güçlü zar zor tırtıklayarak strong very strongları lvl8 oldum hala çok güçlüler erkenmi geçtim acaba ama ilk adada başka hiç bişey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Takıl ilk adada, lvl al, sonra git, bir süre sonra çok kolaylaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Lvl 5 i geçemedim ki ilk ada'da şimdi 9 um ama hala kasıyo 2 ve 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Normal öyle olması, bizde yaşadık aynı şeyi, geiser büyüsünü aldıktan sonra kolaylaşacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi açikcasi hiç sevemedim ben bu oyunu ki homm ve age of wondersi ayila bayila oynamişliğim vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Oyun bence mükemmele yakın olmuş leadership özelliği çok mantıklı. Ve bu oyunun Hommamdan daha mantıklı ve zevkli yapan yanı şu yanına aldığın ordu nerdeyse her savaşta büyük zayiat veriyor her savaştan sonra yeniliyorsun Hommamda öyle değildi 2-3 week sonra bi gelişiyodun zaten ne gelse kesmeye başlıyodun ve olurda sağlam bi savaşa gelirsen ordunu kaybedersen baya bi bekliyip yeni ordu kurman gerekiyordu. Bunda nerdeyse sınırsız asker yaratık vs var sen yanına lvl atladıkça fazlalaşan şekilde alıyorsun. Savaşların zor olmasıda çok güzel benim hoşuma gitti. Hommam ı bir adım ileri taşımış çoğu açıdan oyun kesinlikle. Tabiki içerik ve çeşitlilk olarak eksik yanları var ama çok da fazla artısı var oyuna en az 20 hour play timelık süre verin değerini anlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Arkadaşlar uyarı çekeyim oyun çok dengesiz, eğer normal zorlukta oynarsanız 3. adadan sonramı ne alabileceğiniz hiç bir birim kalmıyor, mage spelleri ise o kadar güçlü yaratıklara karşı zayıf kalıyor. Easy oynarsanız bu seferde çok az güçlü birim ile karşılaşıyorsunuz. Benim tavsiyem easy de oynamanız zira denge unsurundan dolayı vaktiniz ziyan olur. Hele normal seviyede bossları almak çooooooooooooook zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ben normalde bitirdim, hiç zorlanmadım bir yerden sonra. Boss lar zor değilde taktikleri var, bodos girmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ben mage karakter ile 3-4 adanın tamamını bitirmeme rağmen sonra alacak birşey bulamadım, hepsi ya lethal ya invinsible dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben 12 oldum devam ediyorum 4. adadan kasıyor ama daha zevkli buluyorsun ya tırtıklıya tırtıklıya black dragon aldım fln o zor gördüklerini de alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Birde ben çok erken lvl da 2 green bulmuştum, tank olarak onları kullanmıştım, baya rahatlatıyor, siyahlarda hemen bulunabilir. Hep söylediğim gibi dis. magic ve geiser de olayı bitiriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 lvl42 oldum normal zorluk derecesinde ama hakkaten 3. adaya geçip açılmak çok zor oluyo ya herkezin sabredip normalde bitirebileceğini sanmıyorum bu oyunun ama inanılmaz zevk aldım nerdeyse god moda geldi char gerçi oyunun sonlarına doğru ama hala ağır kayıp verdiğim savaşlar olabiliyo quiksave/load la onlarıda hallediyorum boss fightlarda da 1-2 kez loadlayınca çözüyosunuz evet. Bu oyunu oynıycaksanız zamanınız varsa kesin normalde oynayın çok zevkli uzun zamandır bukadar zevk alarak bi oyun oynamamıştım, başarılı olmuş sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Steamden almıştım, geçen gün midweek madnessdan 1. oyunu'da aldım =P Onu deneyeceğim şimdi, prenses o oyunda daha çocuk felan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 689 puanla bitirdim oyunu ama çok afalladığım için çok gün geçirince eksi puan sayıyo. LvL 56 oldum bitirdiğimde sizde durumlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 beyler ben çok fazla vakti olmayan biriyim maalesef :( ancak haftada 6 saat toplamda oynayabiliyorum. o da 3 gecede falan. neyse. o yüzden oyunu kurdum cheat kod girdim bi ton para ve magic rune çaktım. onlarla da bütün talentleri fulledim. büyüleri kitaba yerleştirdim. başka bişey yapmadım. en azından il bölümlerdeki gereksiz şeyleri hızlıca geçiyorum gibi. bu yaptıım oyun sonu zevki öldürürmü? 1. oyunu oynadıım için iyi biliyırum ilk bölümler yalan dolan, sonlar asıl zevkli falan diye, burda da böle yaptım. yoksa yapmasamıydım ne dersiniz ? :( ama bak vaktim hiç yok çok zor oynayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 said: cheat kod girdim bi ton para ve magic rune çaktım Sonrasını okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 napim be -.-' günde 5 saat uyku, 14 saat iş, arada yemek duş vs ile birlikte rahatlamak için oyun oynuyorum cık cık bende eğlenmek sitiyorum nabim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sana fps lasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 MWF2 yeni bitti :D 2 akşam oynadım bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Multi? ya da sen de bekle bc2 yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya multi çalıştıramadım oyunu. korsan diye heralde ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Abi günde 14 saat çalışıyosan orjinal alacak kadar paran vardır herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 var :p ama milyarlarca da borcum var mk :( -- para geliyo gidiyo böle.. ben sadece arada görüyorum okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 olm 5. adayamı ne geçtim lvl 30 falanım. bi koyyom ölüyolar :( zevki kalmadı boku çıktı :( neyse bunu böle bitiriyim de ne nerde nasıl falan göreyim sonra bi tane sıfırdan açcam gıdım gıdım 6 ayda biter heralde eheh. bu arada önemli bişi sormak sitiyorum. bir öncek oyunda mage açmıştım burda da mage açtım. diğer classlar nasıl ? daha farklı veya zevkli olma ihtimalleri varmı ? ya da güçlü vs ? yani farkları nedir acebağ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar