Mille Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 daha dun 6ayin en dusuk dolar-euro paritesi oldu ustune ABD fazladan para basicagini acikladi buna ragmen bugun dolar yukseliyor.Bunun nasil oldugunu aciklayabilecek var mi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 özetle arz-talep dengesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 e tamam iste talebi karsilamak icinde dolar basiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 tamam işte talep çok, stok da çok oluyo, o yüzden dolar basacaklarını açıkladılar, millette iyice abandı dolara, o yüzden yükseliyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hii ben dolar basilacagi aciklandiktan sonra talep geldi diye dusunmustum, tesekkurler. gene dususe basladi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 BÜtün borsalar düşüşte sdf http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2010/01/100121_obama_banks.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 benim teyzem dolar yükselmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 parite hareket ederken, para arzından ziyade abd ekonomisinin durumu/geleceği vs avrupanın durumu /geleceğine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bence 2. film Revenge of the Dollar daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 SeaGle said: benim teyzem dolar yükselmedi Sende kaç teyze var böle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ascraeus said: parite hareket ederken, para arzından ziyade abd ekonomisinin durumu/geleceği vs avrupanın durumu /geleceğine bakar. evet aynen katılıyorum, yunanistan'dan gelen veriler,borç durumu vs yüzünden ve diğer ülkelerin (portekiz ve yeni üyelerin durumu ) nedeniyle şu an euro düşüşte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 parayı koyacak yer yok. faizler düşük, döviz kâr getirmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dolar la Borsanın ters orantılı olmasının nedeni milletin dolara geçmek için hisse senetlerini satması durumu oluyor sanırım di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Parayı koyacak heryer yok değil var,mesala altın yatırılabilir gerçi uzun vadede için yatırılabilir, borsa-döviz ilişkisine gelince, genelde yabancı yatırımcı borsamıza geldiği zaman dövizini tl çevirir oradan borsaya veya nereye yatırım yapacaksa parasını oraya geçirir.Yunanistan'daki durum olsun, bizim imf anlaşmamız olsun gibi bir sürü değişken nedeniyle döviz ile borsa arasında bir ilişki vardır. Genelde ters işler ama bazı durumlarda ikiside yükselir,mesala euro/dolar paritesi düşerken,borsamız imf anlaşması ile kısmı bir coşma yaşayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar