Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Naapalım Babacum, kurtulamamışız şu bekaret töresinden ülkecek. Ondan sonra da erkekler abazan diyorlar, ulan bekaret ayağına vermezseniz ağaç kovuğunu mu eşecek bu adamlar naapsın yanıyor devreler. Kurtuluşumuz Putin'in iki dudağının ucunda, sınırı açsın o gün milli bayram olur bu ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu arada aynısı sevgi kelebeği kızlarımız ve onların sömürgen erkek arkadaşları için de geçerli insna acıyla büyürmüş bu durumda en büyüğümüz küçük emrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bekaretle alakası yok olayın. sürekli sevişse bile kendini bakire gören kızlar var "ay yok yok o kadar pis şeyler yapmadım, çok masumane seviştik, bidakine yetecek kadar masumum daha" diye düşünüyo çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 işin sırrı "aşşağılama" kısmında ciddiyim karşındakinin egosunu yıktıkça düzelir bunlar.. bu karılar ya da heriflere ego boost yapacak adam kalmazsa ya adam olurlar ya da intihar fln ederler sonuç survival of the fittest :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hacım tamam, yapamıyoruz işte onu, biz indirdikçe kaldıran oluyo, ona gidiyolar. toplum bilincimiz zayıf sflkjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Topakta 3 kişiyiz beyler, bakalım 50. sayfanın başını kim kapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bence başını fede kapar, açık ve net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abicim gitme işte o kızlara senin istediğin mal o değil bak beni dinle yemin ediyorum akfan rahatlar 3 güne kalmaz saçların samson un saçları akdar gür ve güçlü çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gitmiyorum kıza filan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aha başını aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 helal. basini aldin fede, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fede said: aha başını aldım gz Nil ve Fistan yarışta biz de varız dediler, lakin geride kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 umarim ayni seyi kizlar konusunda yapmazsin. mavi önlükte basarilar, beyaz gelinlikte mudluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "Tatar Ramazan" said: fede said: aha başını aldım gz Nil ve Fistan yarışta biz de varız dediler, lakin geride kaldılar. bu durumda biz de elimize almis sayilmiyor muyuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 mavi önlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ilkokul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Maalesef arkadaşım, kurallar belli lütfen zorlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 eski sevgilim sevişmiyelim masumluğu kaçıyor diyordu düşünün zihniyeti artık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hatira defterine yazilan yazilardan bir enstantene. seni cok seorum, tenefüste benlen oynar misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 işte o karıalar evlendikleri zaman odun gibi yatarlar yatakda.. adam da kendine yemek yapabilen şişme kadın almış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 vaniLLe said: hatira defterine yazilan yazilardan bir enstantene. seni cok seorum, tenefüste benlen oynar misin ? bağa mı didin? fotbolcu kartlarım var ama nrakamlarına göre değil takımına göre oynatım ben, ütülürsem mızıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 biz sevişmiyoruz bu sadece sevgimizin fiziksel düzeyde raks etmesi aslında ruhumuz sevişiyor bebeğim dedim tav oldu ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 nasi yanee ruhun cükünde mi? demesi lazimdi iste o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar