nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nil gideri var dediyse vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nileppezdel said: @queen: İyi demişsin de tükenmesin patide ne kadar süper erkekler var bi bilsen ^^ Ama cidden erkeklerin de çoğunluğu öküz yada kıro sanırım bu ülkede. Zor iş olmalı Türkiye'de kız olmak. ah sonunda bi hak veren çıktı. (tu) evet çok zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dreagloth said: Çirkinleri mi koyuyorsunuz artık? taş olursun ama. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Her erkeğin gideri vardır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 jealousy or what? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Egom : Yok be ben bundan iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Şunu koymadan edemeyeceğim: http://artfiles.art.com/images/-/Marlon-Brando---A-Streetcar-Named-Desire-Photograph-C12149227.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Errrkek ya bu adam, 3 r li hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dreagloth said: Egom : Yok be ben bundan iyiyim. Abi ona bakarsan patideki bütün erkekler, evet tamamı, edvırdı oynayan o emo çakması gay aurasına sahip tipten daha giderlidir. Ama onu en seksi falan seçiyolar. Hayır tamam eli yüzü düzgündür ama emo-gay karışımı bir havası var adamın. Nesi seksi ya? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 edwardin yoklukta bile gideri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Burada onu seksi ya da giderli bulan kızlarımız yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 vaniLLe said: edwardin yoklukta bile gideri yok. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nileppezdel said: dreagloth said: Egom : Yok be ben bundan iyiyim. Abi ona bakarsan patideki bütün erkekler, evet tamamı, edvırdı oynayan o emo çakması gay aurasına sahip tipten daha giderlidir. Ama onu en seksi falan seçiyolar. Hayır tamam eli yüzü düzgündür ama emo-gay karışımı bir havası var adamın. Nesi seksi ya? =D abi evet. tmm şurda fotosu olan adamlar ok de edward ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 David Beckham'a muhabir tacizi; İtalyan televizyonunda yayınlanan “Sırtlanlar” adlı televizyon programının sunucusu Elena Di Cioccio sarı plastik eldivenleriyle ünlü futbol oyuncusu David Beckham’ın testislerine dokunmaya çalıştı. lol ntv de gittikçe hürriyete falan benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahaha sifata gel, travesti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Olay Beckham'ın "boyunu ölçmek" sonuç ta küçük çıkmış. Acetobalsamico'da vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Oha be hocam, direksiyon dersine gittim geldim. Üstüne sene 2010 olmuş hala mı seks ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hülya avşar da birinin poposuna şaplak atmıştı di mi yıllaaar önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ricky Martin'di o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Gkgokhan said: Oha be hocam, direksiyon dersine gittim geldim. Üstüne sene 2010 olmuş hala mı seks ? halbukisi sex is sooo 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 türk kızı çekilir dert değil harbiden=P doğu avrupa da çok kötü durum çek cumhuriyeti dışında alayı karaktersiz yugoların-evet genelleme yapıyoum-. italyan kızları da çok benziyo karakter olarak türklere ego sıçıyolar.tek farkları ortalama olarak daha güzeller.ingilizler çok çirkin ama oturup dibine kadar müzik,futbol konuşabilirsin çoğuyla.aksanlarına kurban bide.demem o ki european>turkish benim gözümde. genel olarak.istisnalar kaideyi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 @vaniLLe dreagloth said: Çirkinleri mi koyuyorsunuz artık? topicin başını kaçırmışım malesef baya bi okudum her yeri. diyeceğim şey odur ki, bu ülkede hayvan çok. yakın zamanda da azalmaz. Yanlış anlaşılmasın otobüs olayı için demiyorum. Erkeklerin hayvanlıkları kızların seks yapacağı varsa bile korktuğu için geri çekilmesine sebep oluyor, erkek daha da hayvanlaşıyor döngü böyle gidiyor malesef. er yada geç kırılır bu döngü ama bakalım ne zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 türk kızları adam değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar