sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 NETTEN AŞKI MEMNU İZLİYORUM ALTINAKİ YORUM. Yazan : Göksu Gökşen |Tarih : 21.01.2010 Ben onun Kiyabını Okudum Bihter İntar Ediyor Sinirden Adnan vs Bakbazer Evleniyor Nihal Vs Behlüh Evleniyor Sonra Mutlu Son Bu arda Kötü Hilmi Yeniyorlar Adnan Gil BAKBZER BABAZER BAKBAZER SDŞASLDASŞLDİASDİASDLASŞİASDADASAAADASDDASDFAASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Adam doğru diyor film yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 pokemonun kitabini okumus galiba. SENI SECTIM! BAKBAZEEEEEEEERR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 balbazar edit: şükrü çok hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bi de memleketimde hala vs.'nin anlamini ogrenemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ve zannediyolar galiba. BAKBAZER Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ADNAN VS BAKBAZER FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sipays mortisin feyki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sipeyskeyk said: NETTEN AŞKI MEMNU İZLİYORUM ALTINAKİ YORUM. Yazan : Göksu Gökşen |Tarih : 21.01.2010 Ben onun Kiyabını Okudum Bihter İntar Ediyor Sinirden Adnan vs Bakbazer Evleniyor Nihal Vs Behlüh Evleniyor Sonra Mutlu Son Bu arda Kötü Hilmi Yeniyorlar Adnan Gil BAKBZER BABAZER BAKBAZER SDŞASLDASŞLDİASDİASDLASŞİASDADASAAADASDDASDFAASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bakbazer alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 look forward to reading your tweets and getting to know you! biri şunu çevirsin yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 calimero ne demeye çalışıyorsun hocam yine sen ? ne işsiz adamsın yahu. s harfi calimeroya gidiyooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sipeyskeyk said: calimero ne demeye çalışıyorsun hocam yine sen ? ne işsiz adamın yahu. sipeyskeyk said: NETTEN AŞKI MEMNU İZLİYORUM ALTINAKİ YORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 git kumda oyna haydi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahaha double fail oldu speyskek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 baak baak bak bakbazer baaaak bakbazeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi fail olacak birşey yok.Benim burda herşeyi imla kurallarına uygun yazma gibi bir zorunluğum yok istediğim gibi yazarım adam bana önceden kıl + işsiz güçüz boş bir adam başka birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aski memnu izlemen irdelenmis kardes, imla degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yok imla :)ayrıca izlemem niye irdelensin o da mı yasak adaşslkdasklşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 KIZ MISIN BIRADER? ASKI MEMNU NE YAAAA ZAAAAA gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ben herhangi x bir yazar olsa da bu yorumu yapardım mevzunun sana kıllığımla alakası yok, ama sen illa da karşılık ver diyorsun devam ettirmek zorunda kalıyorum, ki edicem yani... Bu önceki tartışmamızdan bir sözün senin: sipeyskeyk said: Tanımadığı bir insan hakkında yorum yapan insandan ne beklersin zaten. sipeyskeyk said: abi fail olacak birşey yok.Benim burda herşeyi imla kurallarına uygun yazma gibi bir zorunluğum yok istediğim gibi yazarım adam bana önceden kıl + işsiz güçüz boş bir adam başka birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 üstüne üstlük bide netten izlemişssin. çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 adam düşündüğümden de gereksiz o zaman askdaskdajsdld o şuan belgesel izliyordur ama rahatsız etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi şu başlığa gelip yaptığın şey işsiz güçsüz bir adamın yapacağı birşey kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 imlala ilgisi yok onun yav, sen yat uyu en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar