naraso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sayın paticik insanları 2 aydır diyetteyim maalesef. hoş gidiyor aslında iyi de kilo verdim sayılır. bir ay daha dayanabilirsem normal insan düzeyinde olucam tamamen ondan sonra da bir ay daha dayanabilirsem cillop gibi olucam. neyse efendim demem o ki dayanamıyorum lan artık , kebap istiyorum vupır tripıl istiyorum iskender istiyorum lan. naapiyim neler önerirsiniz ? troll olmasın. şaka lan şaka pati burası troll olmasa ne anlamı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ölçü verebilirmisin ona göre yaklaşmak istiyorum vakaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aşırıya kaçmadan 2 haftada 1 ne istiyosan ye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 1.90 boy var 95 kilo oldum 107 idim. amaç 80 85 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hafta da bir yiyorum aslında da yemeyi çok sevdiğimden olmuyor ya )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dayan biraz daha. ama çok canın çekiyorsa illa yiceksin bu yüzden biraz ye öncesinde 2 bardak su iç miden şişsin az ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 tatmadığın zevkleri tad, küçük süprizler mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 1.90 boya 80 çok az 90da kal işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben 1.77'yim ve 95 kiloyum. ve senin 90 kilonun altına düşme ihtiyacını anlayamadım. yok, aslında anladım da işime gelmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 90 biraz fazla 85 ideal gibi :) çevremde benim boyumda 74 kilo insanlar - hatta daha azı - çok olduğundan 90 fazla geliyor. yeni şeyler derken bi de bella günde 2-3 litre su içiyorum zaten daha ne içiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Nefis kontrolüne kasmak lazım diyetten önce bir de az az ver kiloları usta sağlıklı olur hem . hayat uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 2 ayda 12 kilo çok iyi =) arada bir kendini ödüllendirebilirsin bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 narziss said: ben 1.77'yim ve 95 kiloyum. ve senin 90 kilonun altına düşme ihtiyacını anlayamadım. yok, aslında anladım da işime gelmiyo :D benim 107 kilo halim gibisin aşağı yukarı o zaman. ama bir kaç ay dayandığında gayet hızlı kilo veriyosun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 valla fast fooddan uzak durursan yolu yarılamış olursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok ben fazla kilolu göstermiyorum. omuzlar çok geniş olduğundan, bana kilo tahmini yapan insanlar şimdiye kadar en fazla 85 kilosundur dediler. de benim metabolizma acayip hızlı. misal bir haftada 4 kilo verip ertesi hafta 5 kilo geri alabiliyorum. ama diyet yapabilecek iradeye sahip insanlara da saygı duymamak elde değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 diyetteyken bile duramıyorum ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 narziss said: yok ben fazla kilolu göstermiyorum. omuzlar çok geniş olduğundan, bana kilo tahmini yapan insanlar şimdiye kadar en fazla 85 kilosundur dediler. de benim metabolizma acayip hızlı. misal bir haftada 4 kilo verip ertesi hafta 5 kilo geri alabiliyorum. ama diyet yapabilecek iradeye sahip insanlara da saygı duymamak elde değil :D öyle hızla verince hızla da geri alıyosun işte , bende öyle yapardım eskiden ama daha hızla kilo alırdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 naraso said: 90 biraz fazla 85 ideal gibi :) çevremde benim boyumda 74 kilo insanlar - hatta daha azı - çok olduğundan 90 fazla geliyor. yeni şeyler derken bi de bella günde 2-3 litre su içiyorum zaten daha ne içiyim :P Hayat senin hayatın tabi de yinede bi 90a indiğinde bakıver kendine, beğenmezsen inersin 85e :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 90ın keseceğini sanmıyorum ya :) . ama olunca yine de bakıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar