knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 pek sorunlu ie hicbiseye dokunmama ragmen bazi sitelerde fontlari kafasina gore buyutuyo ve kafasina gore font kullaniyo. repair falan denedim olmadi... baska onerdiiniz browser var mi?[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 İşletim sistemi XP mi? (evet alakalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 görünüm>metin boyutu>orta(ingilizceyse ne yazdığını bilmiyorum) arasıra bozuluyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 98SE kullanıyorum ama EarS'ın dediini yaptım oldu. ne diye bozuldu anlamadım. acaba rastgele hotkey falan mı kullandım?[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 bendede 98SE.bendede arasıra oluyor.bende neden olduğunu bilmiyorum :).ama farenin tekerleğiyle oynadıktan sonra oluyor gibi geliyor bana ama hangi şartlarda oluyor bilmiyorum(farenin tekerleğiyle sayfayı aşağı yukarı kaydırırken). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ctrlye basılı tutarak farenin o scrollunu yuvarlarsanız küçülüp büyüyo fontlar[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar