knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 pek sorunlu ie hicbiseye dokunmama ragmen bazi sitelerde fontlari kafasina gore buyutuyo ve kafasina gore font kullaniyo. repair falan denedim olmadi... baska onerdiiniz browser var mi?[hline]Truth does not exist, But the lies do...
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 görünüm>metin boyutu>orta(ingilizceyse ne yazdığını bilmiyorum) arasıra bozuluyor öyle.
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 98SE kullanıyorum ama EarS'ın dediini yaptım oldu. ne diye bozuldu anlamadım. acaba rastgele hotkey falan mı kullandım?[hline]Truth does not exist, But the lies do...
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 bendede 98SE.bendede arasıra oluyor.bende neden olduğunu bilmiyorum :).ama farenin tekerleğiyle oynadıktan sonra oluyor gibi geliyor bana ama hangi şartlarda oluyor bilmiyorum(farenin tekerleğiyle sayfayı aşağı yukarı kaydırırken).
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ctrlye basılı tutarak farenin o scrollunu yuvarlarsanız küçülüp büyüyo fontlar[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
Öne çıkan mesajlar