narziss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 "ödev iste" üniversite hayatındaki en yalan şeylerden biri. ben şahsen prim veren hoca görmedim daha. bu arada ben finallerden 1/0 yaptım. şimdi sürüne sürüne kendi okuluma gidip "lan bana tek ders sınavı yapın lan, bak ben bunu dışardan aldım, devam şartını sağladım lan, nolur lan" diye ağlamam ve bu ağlayışla mezun olmam lazım. olamazsam feci gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 benim de yarın bitiyo. bi bitsin hepinizi dövücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nooldu len dövücem diyince kurudunuz kaldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 istesem döverim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok şaka şaka dövmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ama belki de döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Estel_Anorien said: nooldu len dövücem diyince kurudunuz kaldınız? şahsen ben tırsdım. diğerlerini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 okulu özlüorum burda yazı okudukça ben be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 okulu da dövücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kır ağzını bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 daha beterini hakediyo. pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 daha 10 sınavım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 FİNALLER BİTTİĞİNE GÖRE HON ATABİLİRİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 atmayın lan. benim bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 benim dün bitti. hatta iş hukuku açıklandı 100 almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 lan benim de bitmedi daha :( bizim keko yeni yönetmeliğe göre finallerimin en az 60 olması gerekiyomuş geçmem için. bi tanesi çok zorladı 50 küsür alacam diye ödüm kopuyor. çana tabi olan sınıf arkadaşlarımın hepsi 50 ile CC falan alacak belki :( eğer öyle bi durum olursa gidip konuşmayı düşünüyodum hocamla böyle böyle durum var geçirin beni kaçıcam burdan zaten yoksa çok kötü olcak diye. önceden elleşmiyim di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 BÜT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bizim okulda bütten geçersen maks dc alabiliyosun. ne kadar kötü değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 büt olmasına şükret gayet kebapmış bence hem önceden kalan adam sonradan daha iyi not için mi çalışacak, vaktinde çalışıp da cc cb alan adamdan daha fazla vakte sahip olarak anca çalışıp bb almak direkt adaletsizlik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bütler bizde finalden sonraki hafta. öyle mükemmel bi çalışma zamanı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Estel_Anorien said: bizim okulda bütten geçersen maks dc alabiliyosun. ne kadar kötü değil mi? bizde büt yok. yazokulu yok. neğadar güzel deel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 tahmin edeyim senelik öğretim bedeli 30000 lira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 1 hafta var daha ne zaten kaç hafta çalışıonuz finallere siz? ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 valla benim finaller bitmisti de, arastirma raporum bitti cok sukur, beynimi yedi tatilim boyunca ama hoca sonunda kabul etmis :) 3.89 yaptim ona inanamiyorum hala dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 BAN HİM 3.89 ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar