kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 indirilmeye sunulmuş. personas hoşuma gitti. biraz daha hızlanmış gibi. yeni özellik keşfedenler olursa paylaşsın :D lütfen Opera-Chrome-FF kapışması yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ilk çakallığı buldum. win 7 de ie de ikon üzerine gelince tüm tabları gösterme hedesi firefoxta default olarak kapalı gelmiş. açmak için about:config te browser.taskbar.previews.enable ı true yapmanız gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ie forever! ;p bakalim hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 win 7 sistem yeni açıldığında ilk açılış 5 saniye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bence baya hızlanmış. Edik: Idle iken hızlanmış da, bilgisayarın kaynakları başka yere yoğunlaşmışken eskisinden çok daha kötü çalışıyor sanki. Şu mesajı arkada büyük unrar varken yazayım dedim, kendimi MMX kullanır gibi hissettim, pause ettim öyle yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 personas olayini bozmuslar baska tema ile kullanamiyorum illa ki standart temaya geciyor (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yeni tabı artık en sonda açmak yerine aktif tabın yanında açıyor. Benim gibi hoşlanmadıysanız "browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent" bunu false yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bana baya hızlı geldi. farkediliyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar