Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 house izliyorum çılgınlar gibi diziporttan ama 3.sezon yokmuş ühühü arkadaş getirecek o gelene kadar napıcam lan. hayattaki en büyük zevkim house izlemek şu an. <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 internet koca bi derya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gief link lan dsfds tıkla izle istiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi o şekilde dizi mi izlenir lan. hiç beceremedim ben. indirdim hep amele gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kalitesiz olmuyo mu görüntü zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Tıkla izle sistemi çok reröre. Kalitesiz oluyo hakkaten görüntü. İlla korsan gideceksen bari kaliteli korsan git. İndir ya da kıy paraya satın al. Bütün sezon için 3 lira veriyorsun yani bi büük paket cips parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi nolcak kalitesiz olsa high quality olsa ne farkedecek. görsel efektleri için izlemiyorum diziyi. sonuçta adamın imba mimiklerini görebiliyorum bu şekilde. ve tıkladığım an izlemeye başlıyorum 0 bekleme ile. daha 2. sezonu yeni bitirdim. indirerek yetişmem için ohoooooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Hazır indirilmişini al diyorum abi. Bi sezon 3 lira yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 korsan almayın döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Efendi olsunlar her bütçeye uygun satsınlar döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 fakirseniz izlemeyeceksiniz diziyi sfsd >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 3lira senin için az bi para olabilir ama benim 1 günlük harçlığım o tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 altıncı sezonun onuncu bölümündeyim house ile wilson gay oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Deacon said: fakirseniz izlemeyeceksiniz diziyi sfsd >:D< sdfsfds smileye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nileppezdel said: Hazır indirilmişini al diyorum abi. Bi sezon 3 lira yani :D Gümüşhane DVD evinden mi aldın 3 lira ne abicim, 25 saydım ben tanesine enayi miyim, böyle düz yazıda kafiyeli gitmek isterdim, beşinci sezonu tekrar izliyorum amma velakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hakkaten ben 5 sene önce 20 lira veriyordum her buffy/angel sezonuna o zamanlar bilmiyorduk torrent morrent neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Abi divx formatında alırsan bir sezon tek dvd'ye sığıyor, gayet kailteli de oluyor. HD değil belki ama idare ediyor yani. Ve bir dvd'ye 3 lira verip alabiliyoun sezonu. 30 liraya 14 sezon the simpsons almıştım ben sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nerden alıyorsun ki? sinanpaşada adamlar yarım cdlik oyunları bile 2dvd ye çekip 10 lira istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 350mblık versiyonlarını indirirseniz 1mb net ile nerdeyse bi bölüm izlerken diğeri hazır oluyo. araya kahve falan sıkıştırıyodum başlarda. şimdi diziyi yakalayınca direk hdtv indirmeye başladım, böyle daha bi güzel ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Dizi dediğin torrentden complete sezon çekilir bi oturuşta izlenir kalkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 İnternetten, hatta paticikte pazar alanında konu açmış olan birinden almıştım taa zamanında. Netten divx satanlar öyle abi. DVD başına para alıyolar. Ne kadar malzeme sığarsa içine. İyi insanlar =) robin hood gibiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dvd satmak serbest mi burada aQalar!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Darth Maul'dan korkuyosan yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 birisi istemişti korsan bi oyun üstüne bide kargoyla ona yolluyorduk parasını verip sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar