Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HAUSUM GELDİ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tıkla izle sistemi çok reröre. Kalitesiz oluyo hakkaten görüntü. İlla korsan gideceksen bari kaliteli korsan git. İndir ya da kıy paraya satın al. Bütün sezon için 3 lira veriyorsun yani bi büük paket cips parası
Mesaj tarihi:
abi nolcak kalitesiz olsa high quality olsa ne farkedecek. görsel efektleri için izlemiyorum diziyi. sonuçta adamın imba mimiklerini görebiliyorum bu şekilde. ve tıkladığım an izlemeye başlıyorum 0 bekleme ile. daha 2. sezonu yeni bitirdim. indirerek yetişmem için ohoooooo.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Hazır indirilmişini al diyorum abi. Bi sezon 3 lira yani :D

Gümüşhane DVD evinden mi aldın 3 lira ne abicim, 25 saydım ben tanesine enayi miyim, böyle düz yazıda kafiyeli gitmek isterdim, beşinci sezonu tekrar izliyorum amma velakin.
Mesaj tarihi:
Abi divx formatında alırsan bir sezon tek dvd'ye sığıyor, gayet kailteli de oluyor. HD değil belki ama idare ediyor yani. Ve bir dvd'ye 3 lira verip alabiliyoun sezonu.

30 liraya 14 sezon the simpsons almıştım ben sdfsdg
Mesaj tarihi:
350mblık versiyonlarını indirirseniz 1mb net ile nerdeyse bi bölüm izlerken diğeri hazır oluyo. araya kahve falan sıkıştırıyodum başlarda. şimdi diziyi yakalayınca direk hdtv indirmeye başladım, böyle daha bi güzel ^^,
Mesaj tarihi:
İnternetten, hatta paticikte pazar alanında konu açmış olan birinden almıştım taa zamanında. Netten divx satanlar öyle abi. DVD başına para alıyolar. Ne kadar malzeme sığarsa içine. İyi insanlar =) robin hood gibiler :D
  • Yeni Oluştur...