Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

91 model BMW 3.16 i

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi arkadaşım kendine araba alacak. 91 model BMW 3.16 i bulmuş. 178 binde, 10 milyarmış.

nasıl bi arabadır. yakıt tüketim, performans, alım satım olarak. var mıdır fikir verebilecek olan =]
Mesaj tarihi:
valla arkadaşın onu almak istiyorsa heralde ya ilk arabası olacak içine iyice edecek, ya da kendine çok güveniyo :) hem eski hem BMW hem de 178000 kmde öeh :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 19 Temmuz 2004 17:11 tarihinde demiş ki:
Nuri alço nun filmlerindeki p.ç kasa lakaplı bmw dimi o
kücük böle ?

sanırım 91de yeni "uzay kasa" denen model çıkmıştı...

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 19 Temmuz 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben 94 te çıktı diye biliyorum[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
uzay kasa tabirli e36 lar 91 senesinde çıktı. '91 318ia kullanıyodum bir ara. arabanın öntakımlarına ve süspansiyonlarına dikkat edin alırken zira benimkiler patlamıştı.

bmwnin ölüsübile gider. '85 model 324tds kullandım 2-3 ay kadar gayette konforluydu 200.000 km olmasına rağmen fransadan türkiyeye rahat bi şekilde gidip geldi.
Mesaj tarihi:
Walla eniştemde war 90 model 3.16i. Yakması söyle tam 1 depoyla bodruma gittik. tam bi depo yani . Yakması normal ama geçenlerde bi geldi araba artık bitmiş yani km ye bakacaksın bi arabanın ömrü için aynı zamanda kasasına yürüyen aksamına filanda baksın. 10 milyar fazla o araba için ben söliyim bu arada. Bence yani....
Mesaj tarihi:
peki 94 modeli için 100000 civarında sanırım ya da 130000 15 milyar çok mu[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Mesaj tarihi:
Valla öle e30 kasa bmw alırken insanı benzin düşündürmesin bence. Konforunu ve arabanın her parçasında çıkabilecek olası arızalar ve bunların açacağı masrafları düşünülmesi daha doğru olur. Ama arabayı sevenler çok seviyor ama bana ve kalan yüzde 90 kısımdakilere sorarsanız bi b.ka benzemiyor.
Mesaj tarihi:
ama gayet güzel ben beğeniyorum masraf çıkarmasa süper bir araba[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 20 Temmuz 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
BMW nin çalışmayanı bile güzel canım...

Bana ferrari mi istersin istediğin bmw yi mi deseler ferrari derim tabii ki ahahah

ama BMW benim en sevdiğim markadır, her modelini severim...

mauha bu ne alakaydi ki.. :))[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Yeni Oluştur...