DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şimdi bende 74k filan honor var 5 tane de arena puanıyla alınan 2k honor veren şeyden aldım daha 2 tane filan alabiliyorum onlardan ama unique(5) o itemlar simdi mesela deadly head alsam ben honorla sonra o badgeleri basıp yenilerini alsam 2 saat dolmadan önce baska bir parça deadly alıp sonra ilk aldıgımı vendora geri versem ve bunu haftaya çarşambaya kadar yapsam yer mi blizzard? reset günü saati filan muhtemelen deadlyler kalkıcak sonra vendor geri almak istemesin olayı olmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 deadly kalkmaz ki hero şeyiyle yine alınmaya devam eder yapabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 her 2 saatte bir aynı işlemi mi yapacaksın :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 2 kereden fazla değiş tokuşa izin vermiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar