matama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yok ya ben evli olsam direk gider mini portakal cabrio alirim :) yada soyle ucuk renkli porsche boxter benim ortak amerikada yapti hem bentley hem lambo aldi hatun paso lamboyu kullaniyor yakisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 paramecium said: Selam, Silphatos'um Salih dayın sana kurban olsun. Seni almadılar mı askere? Saygılar. abi mezun olamadık ki daha kehkehke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Şimdi arada prozzak var kız arabası demek istemiyorum Mini'ye, Lambo da mı feminen o halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bugün istinyeye gittim. Teyzeme suv bakmaya. Countryman eylül ayında gelecekmiş. Açıkcası bugun mini clubman ( s ) vardı bir tane çok hoş fiyatını sordum. 48k euro dedi satış danışmanı. Bu countryman en az 50k euro olur cooper s motoru ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 siyah clubmani diyosun dimi, ben de çok begendim. ama o 48in içinde olmayan aksesuar yok yani muhtemlen. boş cooper s JCW almak icin fiyat sordu arkadas, 38k euro verdiler, ordaki beyaz full aksesuar normal cooperın fiyatı da 36k euroydu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Sintisyzer said: siyah clubmani diyosun dimi, ben de çok begendim. ama o 48in içinde olmayan aksesuar yok yani muhtemlen. boş cooper s JCW almak icin fiyat sordu arkadas, 38k euro verdiler, ordaki beyaz full aksesuar normal cooperın fiyatı da 36k euroydu mesela Siyah clubman yıkılıyor. Ben 2 3 hafta önce cooper s aldım 2008 16k km de. Takasa verip clubman alsam kaça alırsınız dedim. O 48k euro luk clubman de olmayan aksesusarlar mevcut bkz: deri koltuk ve ısıtma yok. Bende ise var. Efendim kıssadan hisse benim aracı 24k euro ya alırlarmış ! Yani benim arabam yarım clubman ediyor etmiyor :) Yuhhh!! demek istiyorum 36k euro. Bu mini dekiler uçmuş. Mini yi birinci el almak hiç akıl karı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 güzel olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Clubman'i Auris parasına verseler belki alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 etilere gelmiş.baya güzel yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Telefon ile görüştüm. Cumartesi için randevu aldım. otomatik, s all4 için. Bakalım gidip görecegiz. şuanda 2 donanım ile satılıyor s all4 chili ve pepper zannedersem pepper 36k Euro Chili 39k euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 tabi birazda kendin doldurunca 45i görüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Brükselde görmüştüm reklamını. Niye ben önceden gelip yapmıyosam böle bi başlık. Kızdım kendime şimdi... =]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yanlız iyiymiş 36k, countryman s için. all4 mu bi de yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 synthesizer said: yanlız iyiymiş 36k, countryman s için. all4 mu bi de yoksa? Pepper donanımla all4 o civarlara alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi ben oldum olası mini'ye kadın arabası diyenlerin beyinlerinden şüphe etmişimdir. isteyen üzerine alınabilir çok sertim. kadın arabası diye bir şey yok abi, göz alışkanlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 senin ki biraz agir olmus ama, ben de sacma buluyorum onu dusunenleri. alicam buyuyunce bi mini vurucam kirbaci. bi de bundan istiyorum http://www.designboom.com/cms/images/--Z95/min3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 binmeye kıyamazsın lan ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kız arkadasıma vespa alıcaz da bu neymiş lan böyle? Vespalardan kötü duruyor yinede tarzı degişikmiş. Markası model ne bunun? Mini logosumu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 mini ama concept sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Fuardaki Coupe concept'ler de hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar