BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/13538762.asp?gid=229 Nil evlenmis zaten Sinem Kobalda Arda ile beraber kizamiyoruz bile. Mutsuzum Turkiye. Sirada kim war ha sirada kim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 BonePART said: http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/13538762.asp?gid=229 Nil evlenmis zaten Sinem Kobalda Arda ile beraber kizamiyoruz bile. Mutsuzum Turkiye. Sirada kim war ha sirada kim var. burdaki ''v'' yi yanlış yazmışsın w olcaktı orasıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oynamiyorum abi ben. neyse, serdara varmis, rispek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şükrü bey bağırmaz mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 serdar erener kim ki respec lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yarda anlatsin, sektorden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 türk reklam dünyasının babalarından, sözüne vahiy gözüyle bakılıyor pek çok insan tarafından. işte uzun zaman önce nil boğaziçindeyken serdar erenerin yanında staja falan başlıyor sanırsam; ondan sonra nil'i promote ederken kaldırıyor bir yandan da serdar abimiz kendisini. sonrasında da 2 çocuk babası ve o dönemler (yanlış bilmiyorsam) evli olmasına rağmen ilişkiye başlıyorlar; serdar erener boşanıyor. dikkat edin, çoğu türkcell reklamında vesairede bütün jingle işleri nil'e verilmekte. iyi iş yapıyordur belki falan filan da bu bağlantıların da büyük rolü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ayip lan karin cocugun war butun herkesle sen mi evlencen serdar birak bizde evlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 elimizde kalanlar listesi yapmamis lazim berkay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 serdarin yeri tartisilmaz da, mesih felan deil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ehaha bunlar benim komşum^^ zaten beraber yaşıyorlardı,değişen bişi olmamış,gelinlik falan giymiş mutlu olmuştur kızceğiz. serdar reelde baya hoş bi adam ayrıca,evlenilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bi de nil i sevenler camdan atlasin bi zahmet. sevisirken sana kek yaptim sarkisini soyler falan cinayet sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Esh said: serdarin yeri tartisilmaz da, mesih felan deil :P yok bence de mesih değil de, çok sevilir takdir edilir kitleler tarafından. neyse ben işe döneyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 walla abi su anda ole elimizde kalan pek bisi yok diyorum ya dadidaki kiz sene 2001 ultimatrdee acmistim dadidaki kiz diye sinem kobal o bile ardayla kim war abi geriye kalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yılın birliktelik haberi bu ayrıca bence neil gaiman ve amanda palmer amanda'ya aseksüel dediler yıllarca,hatun tuttu gaiman'ı kaldırdı.helaller olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ayyy ben de gecen gun neverwhere aldim, dugun hediyem olsun parasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi yabanci diel turk yane yabanci olsa sirf nerd oldugundan sirf zeki ve guzel kadin oldugundan natalie portman war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 büyük düşün berkay, ülkenin seni sınırlandırmasına izin verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Samimi insandır, hiç bir şey değişmez korkmayın. Ararsanız ocakta yemeğim var gelemem demez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nil nehrinin kıyısında evlenmek tam nile yakışır bi hareket olmuş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 BonePART said: Sinem Kobalda sorarlar piyasada adam mı yok diye. Sinem Kobal ne abi. Bindiği uçak düşse, sonradan bir adaya düştüğü adadaki yerlilerin önce canlı canlı pişirip yediği ortaya çıksa yine üzülmem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 2 dk irlandalı olmayın ya, güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sinem kobold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 BonePART said: butun herkesle sen mi evlencen serdar "Ne diyon lan?" http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CSERDAR%20ERENER%20VE%20N%C4%B0L%20KARA%C4%B0BRAH%C4%B0MG%C4%B0L%5C01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar