irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Çocuklar gibi sevindim resmen.başka bişi istesem olucakmış sdfg. lakin sitelerinde resmi açıklama yok.bu günden itibaren duaya yatarız olur bu iş diyorum. biletinnks gel Hogart gel gel gel! var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hele bi ayrıntılar açıklansın hele. ki zaten param yetemeyecek, gidemeyeceğim. arkadaş ne konser oldu bu sene be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ben geliyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 e geliyorsun bence de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahahahayt oldu bu iş! sitede de var tırınam tırınam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aman rabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 biletiksin tanıtımlarına da doyum olmuyor: said: Progressive Rock'ın en önemli İngiliz temsilcisi MARILLION, 30 yıllık tarihleri boyunca ilk kez İstanbul'da! Hem de akustik bir konser için! PINK FLOYD, YES, GENESIS gibi büyük isimlerden etkilenip onların müziğini 80'li ve 90'lı yıllarda modernleştiren MARILLION başta DREAM THEATER, PORCUPINE TREE, TOOL, THE MARS VOLTA ve RADIOHEAD olmak üzere bir çok grubu etkilemiş gruplardan biridir. abi çekebildiğimiz kadar adam çekelim tool da yaz dream theater da yaz! yannız akustik konser olacağımış. kesin çok güzel olucak.kısmet olsa da gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ah be bir lavendersi canli dinlemek vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 seni Fish'ci seni=) kendi adıma Hogart'ı tercih ederim.bu durum konserin yas ortalamasını da düşürücek zaten,millet fish yoksa niye izlenir ki marillion modunda çünkü.akustik oluşu da yükselticek gibi ama bakalım. Fish döneminden script for a jester's tear dan bişler çalsalar yeter,çalmazlarsa da hiç üzülmem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar