coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya paticik albümüne resim koydum göremedim :( hayırdır tipimimi beyenmediler acaba hayır oldukça yakışıklıyımdır ama ??? :-)[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem Eşşeğe altın semer vursan da eşek yinde eşektir. [Bu mesaj coskun_t tarafından 21 Temmuz 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 arat olm nası olur ya.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 fare yemiştir[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 kanlekesi şimdi belli oldu... :horace:[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem Eşşeğe altın semer vursan da eşek yinde eşektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: coskun_t, 21 Temmuz 2004 22:44 tarihinde demiş ki: hayır oldukça yakışıklıyımdır ama ??? :-) ondan silmistir :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 :-) vardiyadaki arklar görsün istedim neyse yarın eve gidince yeniden denerim.[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem Eşşeğe altın semer vursan da eşek yinde eşektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar