Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hozceri said: Miraul said: biz bl den genjorus a gidicez gibi doomed migrate mi edicek ? bizde gitmeyi dusundukde free acılan serverlar hep cırt gitmio salaklar ben gitcevm ama .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bladefist'e gittim merak edene aksam rapor ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aente said: bladefist'e gittim merak edene aksam rapor ederim. bizim guildden ordan gelen vardı cırt server demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hakkaten kötüymüş ama server fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 neyse artık olayımız pvp, blackout fena değilmiş horde için. çok çok darlanırsak kaçarız 2 ay sonra napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aente said: neyse artık olayımız pvp, blackout fena değilmiş horde için. çok çok darlanırsak kaçarız 2 ay sonra napalım.. o 2 ay olayı kalkmamısmıydı daha erken olması lazım tekrar migrate yapma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 1 ay ^^ Tabi arkadaşın ekonomik durumu 3 ayda toparlanıyor da olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 achtel ten point! fıjdsf yok ya 1 ay sonra da migrate edilir de şimdi işin fenası tüm charları aldık buraya bir gazla ben şahsen 6 tane falan getirdim digiturk aile paketi gibi irili ufaklı doluştum, pop'unu arttırdım tek başıma serverın fdsgf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Şu blizz migrate için paket sistemi getirse birden fazla karakter geçirebilsek tek char fiyatına çok daha fazla kazanır bence. Ne zaman migrate edicek olsam alt charlara bakar vazgeçerim ben olsam. Burda 5 ten fazla lvl80 charı olan bir sürü adam var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 3 80 1 74 1 33 1 28 1 banka char var nasıl migrate edicem ben gecen sefer gazla götürdüm 3 charı free diye geri getiriken koydu 100 kusur lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bende burning legion serverindeyim. şöyle eli ayağı düzgün, battlegroundlarda bariz horde üstünlüğü olmayan,en az 1 iyi seviyede türk guildi bulunan bi yer arıyorum. tavsiye edebileceğiniz neresi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 M4gn3t!c said: bende burning legion serverindeyim. şöyle eli ayağı düzgün, battlegroundlarda bariz horde üstünlüğü olmayan,en az 1 iyi seviyede türk guildi bulunan bi yer arıyorum. tavsiye edebileceğiniz neresi var ?cartel chromoggusa gecti bugün o serverda olanlar nasıldır serverın durumu söyleyebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Chromaggus serverine geçmiş bulunmaktayım.Buraya girmeden önce yaptığım araştırmada genel olarak horde'nin üstün olduğunu , pug grupların başarılı, lag durumunun da ara ara olduğunu öğrendim.Serverda başarılı guildlerde varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 M4gn3t!c said: Chromaggus serverine geçmiş bulunmaktayım.Buraya girmeden önce yaptığım araştırmada genel olarak horde'nin üstün olduğunu , pug grupların başarılı, lag durumunun da ara ara olduğunu öğrendim.Serverda başarılı guildlerde varmış. gidip bl ye dönmüş biri olarak oldugum zamanda wg lerde allyın ezildigi bir serverdı simdi nasıl bilemem 7-8 ay önce döndüm bl ye + bugun bl de nedense lag yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 valla henüz test etme deneyimim olmadı ama umarım bıraktığın gibi kalmamıştır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hozceri said: 3 80 1 74 1 33 1 28 1 banka char var nasıl migrate edicem ben gecen sefer gazla götürdüm 3 charı free diye geri getiriken koydu 100 kusur lira eahu çok zor bi karar aslında, "OOOH BELEŞ" diyip gaza gelmemek lazım en iyisi bi topluluğa bağlıysan onunla beraber hareket etmek, eğer tek tabancaysan zaten çok farketmez bence oynadığın server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bizde bladefist'e geçmeyi düşünüuoruz.server tırt derken ne yönlerden tırt geçenler bi açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bladefist'i soran arkadaş; ping sorunu gormedim 3 gündür. ah'si cok doyurucu gelmedi, grim batolden mig ettiğim için tabi kısıtlı biraz. pvp için gelinecekse sanki yanında birileri ile gelmek daha iyi olabilir. trade channelda ara sıra denk geldiğim pvp arayanlar işte 1900 rating yaptım 2k+ hedefliyorum x class adam lazım şeklindeydi. 1 tane de full pvp yapan guild var kaç kişiymiş görmedim. 5-6 tane falan elle tutulur guild var horde'da sanırım(alliance da da o kadardı galiba) seviyelerine bakmak için wowrealmstatus mu ne öyle bir site vardı geçen biri paylaşmıştı. pugları da çok çekici bulmadım (henuz katılmadım herhangi birinw bu arada) ama gördüğüm, adamlar özellikle 3-4 tane pug kurmaya calısan tiple abi bunlardan uzak durun vs diyor bir yandan yaptıklarıyla dalga geçiyordu. orgrimmar, dalaran öyle tenha falan durmuyor cok, son migratele biraz kıpırtı geldi dediler. yarın da bir şeyler öğrenirsem yazarım. ha ping olarak 100-350 arası oynak ama bu sadece ttnetten de olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 chromaggusdayım ne zamandır suan icc25de serverlarında sorun var sanırsam delay oda bize oluyor genelde .Baya yerli yabancı guild geldi her iki tarafada ozellikle horde tarafınada cok saglam guildler gecti ekonomi canlandı bariz hatta gelen hordelar bir şov amaçlı ironforgeu bastı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar