aente Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Grim Batol -> Bladefist (Blackout) Horde için mantıklı bir server mıdır, ağırlıklı bg yapılacak biraz arena azıcık da pve? grim batol'un çirkin bekleme süreleri ve baygın portekiz vs avrupa deniz savaşları(laf dalaşı şeklinde ve bilumum garip ittifaklar adam kayırmalar) serverı baygın yapıyor. bilen varsa acil halp! thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bizde bl den genjorus a migrate etmeyi dusunuoruz arastiroruz suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 blackout için iyi bir battle group dediler horde win ratio açısından benim için en önemli şey bu şu an için, var mı bilgisi olan blackout hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 battlegroupları sıralayan leaderboard gibi siteler vardı. onları bul bak. en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 genjuros çok ölü bir server belirtmek isterim.. Tamam türk fln yok iyi güzel ama yunan kaynıyor birincisi.. ikincisi de total population baya az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ilk dcde 931 kişi sırayı görünce grim batol'da tamam dedim pılı pırtı toplayıp gidiyorum shamanı yolladım önden dk ve druid arkadan gidiyoruz baktıgım yorumlara gibi win ratio da dengede gözüküyor, misery gibi alliance üstünü bir yerden daha kötü olamaz sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 2 saattir grim batol a girmeye çalışıyorum lan bune.1000 küsür sıra vardı girmeye çalıştığımda :S.600 kişiyi geçmişim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şimdi bişi sorucam. biz BL de oynuyoruz da Bladefist ,chrommagus , genjuros , xavius bu serverlardan hangisi en kalitelisi ve hem böyle pve ye hemde pvp ye yatkın serverlardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bladefist e girdim orgrimmar da fena bir kalabalık yok gibi de, zaten xavius sadece new players sanırım, genjuro için de işte fazla greek dendi. ben de bilgi almaya calısıyorum netten bakındım baya bladefist yattı gönlüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 biz bl den genjorus a gidicez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 battle net kapalı şu an di mi this service is not available diyor 1 saattir yarına kaldı artık mig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 eren blackouttayım bg queueler 4-10 dakika arası benim için AB-WSG için konuşuyorum. çok güzel bir battlegroup arenası da güzel. ben de geliyim feralım ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bladefist nam-ı diğer failfist ya da deadfist'e hoş geldiniz, öyle pvp mvp beklemeyin, ölesiye undercrowded bi server burası :) sırf arkadaşlar var diye takılıyorum, zaten raid maid falan da yaptığım yok öyle casual takıldığım için dert de olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ya zaten yüzde 90 pvp yapıcaz, özellikle bg, bizim grup misery'di ve bu bg u alliance yönetiyor o yüzden kaçmamız lazımdı, dengeli bir gruba geldik. çağtay tüm gerginliğim, resto mu feral mi olacam üzerine zaten, yanımda woruyor arkadaşla geliyorum ama catle pewpew sesi de duymak isytiyorum, gerginim fdsgfd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Miraul said: biz bl den genjorus a gidicez gibi doomed migrate mi edicek ? bizde gitmeyi dusundukde free acılan serverlar hep cırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 edit.neyse hallettim mmkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 zamanında açılan free migrate ile blden veknilash a geçmiştik allyda. allyı berbat olmakla beraber horde kısmı bir o kadar kaliteli ve aktif. bulunduğu bg açısından oldukça dengeli, lag 0(yeni wing gelişlerindeki yüklenmeyle oluşan kısa süreçleri saymazsak). olurda gelecekte free migratete veknilashı görürseniz kaçırmayın allya geçirip sonra horde olun derim aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hozceri said: bizde gitmeyi dusundukde free acılan serverlar hep cırt azmi yine duramıyormu blde rahat bi şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bladefist için çöp server diyorsunuz yani hangisine geçsek ya free mig ile grimbatol un bekleme sırası çekilmez hiç yarım saat bekle allah bekle gına gelio insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Genjuros biraz düzgün gözüküyor ama tabi oynayan birine sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 azmiye kalsa guildin cogunlugunun gidecegini bilse hemen gecicekde yok bl cekilmez dun saat 8 de sıraya giren tank 9,30 da oyuna girdi ardından kusura bakmayın deyip migrate etti.saat 8 de 1200-1500 kişi sıra nedir anlamak mümkün degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 DasDa said: Genjuros biraz düzgün gözüküyor ama tabi oynayan birine sormak lazım. Genjuros Ranked Guilds: 165 68 97 A H Chromaggus Ranked Guilds: 161 63 98 A H Bladefist Ranked Guilds: 161 63 98 A H Xavius Ranked Guilds: 115 41 74 A H ne kadar dogru tam olarak bilemem ama bilgi vermesi amacı ile Burning Legion Ranked Guilds: 257 119 138 A H Grim Batol Ranked Guilds: 368 196 172 A H bu sekilde kaynak http://wow.guildprogress.com/EU/Grim_Batol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hozceri said: azmiye kalsa guildin cogunlugunun gidecegini bilse hemen gecicekde yok bl cekilmez dun saat 8 de sıraya giren tank 9,30 da oyuna girdi ardından kusura bakmayın deyip migrate etti.saat 8 de 1200-1500 kişi sıra nedir anlamak mümkün degil zamanında baya bi niyetine girmiştik onla ama guildden yeterince adam çıkmayınca kalmak zorunluluğu doğru onlar için ama ben kaçtım blden iyikide kaçmışım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Genjuros'a girip rastgele trade kanalından düzgün bir dille yazı geçen birini yakaladım. Ve realmle ilgili bir çok soru sordum. Çıkan sonuçlar şunlar: PvP: Battlegroundlarda 5-10 dakka arası bekliyorlarmış. Bgleri genelde horde kazanıyormuş ( adam, en son girdiği 20 maçın 15 ini AB de 5-0 kazanmışlar ). Genelde AB ve WSG hariç bg yapmak mümkün olmuyormuş. WG'ye kim atak yaparsa o kazanıyormuş. PvE: Server first için oynayan 4 guild varmış. 2si ally 2si hordemuş. Hepsinin en az birer tane server firsti varmış. Geride kalan guildlerin hepsi yalanmış. Yani orta seviye bir guild yokmuş yada gelişmekte olan. Puglar ise ICC'da pek başarılı değillermiş, sadece 1-2 boss kesiyorlarmış. He birde Yunan ağırlıklıymış realm. Trade channel bazen hoş olmuyormuş bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sonuc oda yalan bizim icin yani freelerdeki serverlar yalan kaldık yine serverde bl server ally da 1 inci guild migrate edicekmiş, doomedda gitmeyi dusunuyormus bakalım horde da durum nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar