Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Migrate


aente

Öne çıkan mesajlar

Grim Batol -> Bladefist (Blackout)

Horde için mantıklı bir server mıdır, ağırlıklı bg yapılacak biraz arena azıcık da pve?

grim batol'un çirkin bekleme süreleri ve baygın portekiz vs avrupa deniz savaşları(laf dalaşı şeklinde ve bilumum garip ittifaklar adam kayırmalar) serverı baygın yapıyor.

bilen varsa acil halp! thanks
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk dcde 931 kişi sırayı görünce grim batol'da tamam dedim pılı pırtı toplayıp gidiyorum
shamanı yolladım önden dk ve druid arkadan gidiyoruz

baktıgım yorumlara gibi win ratio da dengede gözüküyor, misery gibi alliance üstünü bir yerden daha kötü olamaz sanırsam...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten yüzde 90 pvp yapıcaz, özellikle bg, bizim grup misery'di ve bu bg u alliance yönetiyor o yüzden kaçmamız lazımdı, dengeli bir gruba geldik.

çağtay tüm gerginliğim, resto mu feral mi olacam üzerine zaten, yanımda woruyor arkadaşla geliyorum ama catle pewpew sesi de duymak isytiyorum, gerginim fdsgfd..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında açılan free migrate ile blden veknilash a geçmiştik allyda. allyı berbat olmakla beraber horde kısmı bir o kadar kaliteli ve aktif. bulunduğu bg açısından oldukça dengeli, lag 0(yeni wing gelişlerindeki yüklenmeyle oluşan kısa süreçleri saymazsak).

olurda gelecekte free migratete veknilashı görürseniz kaçırmayın allya geçirip sonra horde olun derim aklınızda bulunsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DasDa said:

Genjuros biraz düzgün gözüküyor ama tabi oynayan birine sormak lazım.

Genjuros
Ranked Guilds: 165
68 97
A H

Chromaggus
Ranked Guilds: 161
63 98
A H
Bladefist
Ranked Guilds: 161
63 98
A H
Xavius
Ranked Guilds: 115
41 74
A H
ne kadar dogru tam olarak bilemem ama bilgi vermesi amacı ile
Burning Legion
Ranked Guilds: 257
119 138
A H
Grim Batol
Ranked Guilds: 368
196 172
A H
bu sekilde
kaynak http://wow.guildprogress.com/EU/Grim_Batol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

azmiye kalsa guildin cogunlugunun gidecegini bilse hemen gecicekde yok bl cekilmez dun saat 8 de sıraya giren tank 9,30 da oyuna girdi ardından kusura bakmayın deyip migrate etti.saat 8 de 1200-1500 kişi sıra nedir anlamak mümkün degil

zamanında baya bi niyetine girmiştik onla ama guildden yeterince adam çıkmayınca kalmak zorunluluğu doğru onlar için ama ben kaçtım blden iyikide kaçmışım valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genjuros'a girip rastgele trade kanalından düzgün bir dille yazı geçen birini yakaladım. Ve realmle ilgili bir çok soru sordum. Çıkan sonuçlar şunlar:

PvP: Battlegroundlarda 5-10 dakka arası bekliyorlarmış. Bgleri genelde horde kazanıyormuş ( adam, en son girdiği 20 maçın 15 ini AB de 5-0 kazanmışlar ). Genelde AB ve WSG hariç bg yapmak mümkün olmuyormuş. WG'ye kim atak yaparsa o kazanıyormuş.

PvE: Server first için oynayan 4 guild varmış. 2si ally 2si hordemuş. Hepsinin en az birer tane server firsti varmış. Geride kalan guildlerin hepsi yalanmış. Yani orta seviye bir guild yokmuş yada gelişmekte olan. Puglar ise ICC'da pek başarılı değillermiş, sadece 1-2 boss kesiyorlarmış.

He birde Yunan ağırlıklıymış realm. Trade channel bazen hoş olmuyormuş bu yüzden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...